Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP / ANP XTRA

Tweede schadeclaim in korte tijd dreigt voor Bruls om onterecht weigeren horeca: ‘Tonnen misgelopen’

NIJMEGEN - Voor de tweede keer in korte tijd dreigt een horeca-eigenaar met het indienen van een schadeclaim bij burgemeester Hubert Bruls: het onterecht weigeren van een vergunning voor café Dukenburg gaat de gemeente Nijmegen daardoor mogelijk tonnen kosten. ,,Er zijn veel inkomsten misgelopen”, zegt advocaat Ben Bos, die de uitbater bijstaat. 

23 reacties

 • Pedro Kantor

  4 maanden geleden
  We moeten allemaal de overheid aanklagen. Het ongebreidelde gelddrukken van de ECB, de lockdowns die de economie verstoord hebben, het rondpompen van geld wat de overheid eigenlijk niet heeft om de gevolgen op te vangen van haar eigen beleid, daar plukken we nu allemaal de economische schade van via inflatie. Maar ja, zie maar eens je gelijk te halen bij de rechter. Allemaal in dienst van de overheid.
 • Theo Cools

  4 maanden geleden
  Oh Bruls critici, weer een fijn moment nietwaar. Om weer met onzin argumenten te reageren.
 • Wilco Rorijs

  4 maanden geleden
  Ben zeer benieuwd naar de procentuele provisie van de ingediende schadeclaim welke advocaat Ben Bos bij de potentiële “uitbater” heeft bedongen ?! Trouwens ook vreemd dat de “spelregels” (het volgen van een andere koers) tijdens een lopend proces mogelijk is. O.b.v. flexibele “spelregels” kan geen proces goed proces gevoerd worden.
 • Frans Bonnes

  4 maanden geleden
  En nog wat, Als het bij de Raad van State terechtgekomen is heeft het al door heel wat andere rechtbanken behandeld, en die hebben de gemeente Nijmegen allemaal in het gelijk gesteld. Eerder kan je niet naar de RvS.
 • Els Weber-van Dreuten

  4 maanden geleden
  Met de schade valt het wel mee want alles was immers dicht door corona. Ik hoop dat dit soort figuren nooit vergunning krijgt. Dit zijn de mensen die er voor zorgen dat de jeugd aan de drugs gaat en daarmee het land naar de knoppen helpt.