Twintig coronabesmettingen na afscheidsconcert van Groesbeeks koor: ‘Iedereen was gevaccineerd, hoor’

OOIJ - Het was een prachtig afscheidsconcert in dorpshuis De Sprong in Ooij op 17oktober. Met een staande ovatie van het publiek, zo’n 150 man. Maar de nasleep is minder leuk, zegt Theo Jansen van het Groesbeekse koor De Kèls (de kerels). Inmiddels blijken er twintig mensen (zangers en toeschouwers) besmet te zijn met corona.

44 reacties

 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Dokter Tom zal het wel even regelen. Jammer dat de zorg daar niets mee opschiet.
 • Tom Hond

  1 jaar geleden
  De enige echte medicijn tegen corona zelf is corona zelf als je die overleeft dan ben je voor jaren immuum voor de alfabet corona.Maar hoeveel van de besmette gevallen zijn er nu ook daadwerklijk overleden en dan kan je wel roepen ja maar ze houden wel de ziekhuisbedden bezet maar dat doen rokers,drugs gebruikers en mensen die zich vol eten ook.Als je druk van de zorgverlening wilt verminderen begin dan eens met gezond te leven dan ben je beter bestand tegen al die rare ziektes.
 • tonie turk

  1 jaar geleden
  Ongevacineerden weigeren in het zhs of ze nu komen voor covid of een maagbloeding of hartinfarct gewoon niet meer behandelen dat is volgens een deel van de bevolking de oplossing. Of nog beter weren uit de samenleving geen recht meer op aow en niet meer naar de supermarkt. Want ergens anders ko.en die oudjes toch niet. Deze uitspraak deedmijn buurvrouw van ochtend toen ik thuis kwam naar opname in het zhs vanwege maagbloeding het van schandelijk dat ik nog geholpen was.
 • H. Roberts

  1 jaar geleden
  @Rob van Kampen, welke aanname doe ik dan? @Mattie, dat is geen feit. Een feit is iets aantoonbaar, wat vast staat. Jij wilt dat wel graag, maar dat betekent niet per se dat het ook zal gaan verlopen. Dus geen feit maar, een aanname.
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  @H. Roberts ik "wens" dat iedereen die dat kan zich laat vaccineren, dat is de enige manier om uit deze pandemie te komen, en dat is een feit.