Sebastian van Laar met zijn zoon Zayn. Het traject richting zwangerschap was ongekend heftig.
Volledig scherm
PREMIUM
Sebastian van Laar met zijn zoon Zayn. Het traject richting zwangerschap was ongekend heftig. © Jeroen Jazet

Ultieme liefdesdroom van Sebastian (34) en zijn vriendin werd nachtmerrie: ‘We gingen door een hel’

‘Amor Vincit Omnia’. Liefde overwint alles. De Latijnse woorden op de getatoeëerde arm van Sebastian van Laar (34) hadden amper een betere plek kunnen krijgen. De voetballer van het Zutphense De Hoven en vriendin Angelique werden in hun zoektocht naar nieuw levensgeluk door het leven ongenadig hard gebeten. Onuitputtelijk menselijk leed stelde behalve geduld, ook hun relatie danig op de proef. Maar de krachtige liefdescombine doorstond de achtbaan vol misère. 

3 reacties

 • P Van de Kaa

  2 weken geleden
  @joop lekker belangrijk, niet dus. Wat een indrukwekkend gemis van intellect om dit als reactie te geven op zo'n heftig relaas.
 • Eikje Bat

  3 weken geleden
  @Joop Arts: totaal misplaatste reactie op dit indringende artikel. Zal uw mening zijn over tatoeages, maar bijzonder bot om dat hier als reactie te geven.
 • Joop Arts

  3 weken geleden
  Vreselijk ordinair al die tattoos
 1. Boosheid om WOII-uitspraken Baudet in Tweede Kamer, ook Rutte kritisch
  joodse organisaties

  Boosheid om WOII-uitspraken Baudet in Tweede Kamer, ook Rutte kritisch

  Drie Joodse organisaties vinden het terecht dat de fracties van D66 en GroenLinks gisteren de Algemene Politieke Beschouwingen tijdelijk hebben verlaten, nadat FvD-leider Thierry Baudet opnieuw een vergelijking maakte tussen de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging enerzijds, en het coronabeleid van de regering anderzijds. ,,Het is gewoon gruwelijk. Heel veel joden in Nederland kregen hier gisteren een misselijk gevoel van“, stelt Centraal Joods Overleg. Forum voor Democratie is zich van geen kwaad bewust.