Unieke beelden: wolf jaagt op herten in Ede

VIDEOEDE - Bijzondere beelden, vastgelegd door een wildcamera in Ede. Een drietal edelherten komt voorbij gerend, en dan, op enkele seconden achterstand, een wolf. Hij of zij zit de herten op de hielen. 

24 reacties

 • Jules Vismale

  1 maand geleden
  Menselijke jagers doden echter totaal niet op een eerlijke wijze, laat staan dat ze zichzelf daarmee in gevaar brengen! Als zij, gelijk aan de wolven, nou eens op edelherten moesten gaan jagen met hun handen en hun tanden dan konden ze die dieren niet eens vangen en lopen ze het risico om zelfs door die herten te worden verwond of gedood! Want ook herten zijn lang niet zo aaibaar en knuffelbaar als mensen denken!
 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  Als ik sommige reacties lees van mensen die appels met peren vergelijken , heb ik het vermoeden dat ze flink hebben zitten blowen en door het THC gehalte in hoger sferen verkeerden toen ze reageerden...,want nu is opeens de mens de moordenaar , en lopen er nijlpaarden en elanden op de Veluwe....en is de wolf een leuk speels poesje....
 • Jules Vismale

  1 maand geleden
  @R. Mandersloot, ik vind het eveneens onbegrijpelijk dat er nog steeds mensen hier rondlopen die menen dat het sprookje van Roodkapje echt gebeurd zou zijn! Als die wolven echter op de Veluwe door nijlpaarden, kafferbuffels en elanden werden vervangen dan zouden ouders met kinderen vast daar naartoe zijn gelopen om deze "lieve" dieren te gaan aaien terwijl deze planteneters juist veel agressiever van aard zijn en zij jaarlijks veel meer mensen ombrengen dan een paar wolven!
 • R. Mandersloot

  1 maand geleden
  @Marijke de Both: ik had het niet beter gezegd kunnen hebben. Voor de rest zie ik vooral de standaard (onderbuik)reacties van altijd weer dezelfde reageerders.
 • Marijke de Both

  1 maand geleden
  Gerrit Louter jij gelooft in de sprookjes die ons als kind zijn aangepraat. Het beest op deze aarde dat echt moordlustig en bloeddorstig is, is de mens. Bovendien is die nog achterbaks ook en het moorden gaat in het geniep in slachterijen. Vervolgens krokodillentranen huilen, terwijl een biefstuk op het bord ligt.
 1. Grootste drugsoperatie ooit in Turkije: ‘Çetin G. zegt dat hij met hulp van Nederlandse agenten vluchtte’
  PREMIUM

  Grootste drugsopera­tie ooit in Turkije: ‘Çetin G. zegt dat hij met hulp van Nederland­se agenten vluchtte’

  De Schiedamse drugsbaron Çetin G. zou in 2016 Nederlandse politieagenten hebben omgekocht die hem hielpen vluchten naar Turkije. Dat vertellen twee Turkse hoofdofficieren van justitie die het onderzoek Operatie Moeras hebben geleid - ‘de grootste drugsoperatie in de geschiedenis van de Turkse Republiek’. Maandag begint in Ankara het enorme strafproces tegen G. en 72 medeverdachten.