Volledig scherm
Snackbar De Richel op Urk waar de jongeren zich gisteravond verzamelden voordat ze naar de woning optrokken. © Reina Halman Fotografie

Urker (18) aangehouden voor mishandeling in woning na massale vechtpartij

URK - De politie heeft een 18-jarige man uit Urk aangehouden voor betrokkenheid bij een mishandeling in een woning aan de Noorderpalen.

Een grote groep jongeren verzamelde zich maandagavond bij een horecagelegenheid aan de Richel en later bij een woning aan de Noorderpalen. Een conflict in de relationele sfeer was de aanleiding. Een aantal jongeren drong de bewuste woning binnen en raakte in gevecht met de bewoners. Hierbij raakte een 36-jarige vrouw licht gewond. Zij hoefde niet naar het ziekenhuis. 

Aangifte

De vrouw heeft samen met een 19-jarige vrouw en een 18- jarige man aangifte gedaan van mishandeling. De 18-jarige Urker heeft zich eind van de middag bij de politie gemeld en is aangehouden. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Live Voetbal

home logo AjaxAJA
EINDE
0-1
Valencia CFVAL
away logo
home logo ChelseaCHE
EINDE
2-1
Lille OSCLIL
away logo
home logo Red Bull SalzburgSAL
EINDE
0-2
LiverpoolLIV
away logo