Op de plek in Geldermalsen waar het drama gebeurde zijn door buurtbewoners, familieleden, vriendjes en vriendinnetjes bloemen neergelegd.
Volledig scherm
Op de plek in Geldermalsen waar het drama gebeurde zijn door buurtbewoners, familieleden, vriendjes en vriendinnetjes bloemen neergelegd. © AS Media

Vader omgebracht gezin Geldermalsen na klopjacht opgepakt in Duitsland, slachtoffers zijn vrouw en kind

met video'sDe vader die maandag zijn vrouw en zoontje in Geldermalsen zou hebben omgebracht is afgelopen nacht aangehouden. Hij zou in Duitsland gearresteerd zijn. Dat melden bronnen aan De Gelderlander

15 reacties

 • Emma Bos

  5 maanden geleden
  Vreselijk! hoe kun je dat nou doen bij je eigen vrouw en kind? Hij heeft dan wel iets in z´n hoofd hoor!!! Rust zacht ANNA en DANI Gecondoleerd!
 • Arie van den Berg

  5 maanden geleden
  Redactie haal de mogelijkheid voor het geven van een reactie van de site!
 • Veronique Westrik

  5 maanden geleden
  @Astrid van Empel: hou eens op met het sfeer maken. Je weet er niks van: dus hou je nergens op gebaseerde ideeën lekker bij je.
 • Bas Jansen

  5 maanden geleden
  Als het een blanke man is, dan zal de rechter echt niet soft zijn hoor
 • ab Marle

  5 maanden geleden
  Wat walgelijk van " de krant" om mensen te laten reageren op zo,n gezinsdrama. U qeet hoeveel mensen met hun onderbuik reageren.
 1. Kinderen stoepkrijten laatste boodschap aan omgebracht Dani (6) uit Geldermalsen: ‘Rust in vrede’
  Play
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Kinderen stoepkrij­ten laatste boodschap aan omgebracht Dani (6) uit Geldermal­sen: ‘Rust in vrede’

  ‘Rust zacht Dani', ‘rust in vrede Dani’, ‘neem je rust Dani’: het zijn de kreten die in stoepkrijt zijn vastgelegd op het trottoir voor basisschool De Morgenster in Geldermalsen. In groepjes praten ouders dinsdagochtend op en buiten het schoolplein met elkaar over het overlijden van een van de leerlingen: het jongetje (6) en zijn moeder (38) werden maandagochtend levenloos gevonden in hun huis aan de Emmalaan.