De hobby van Peter (li) en zoon Martijn.
Volledig scherm
De hobby van Peter (li) en zoon Martijn. © Foto: Bert Beelen

Vader Peter en zoon Martijn restaureren oldtimers: ‘Oud ijzer met karakter’

mijn hobbyNIJMEGEN/WESTENDORP - Peter Meijer sleutelde al jaren aan oude auto’s en motoren. Zijn zoon Martijn trad in zijn voetsporen en sindsdien werken ze samen aan elkaars klassiekers. Martijn wilde een Volkswagen Kever. 

2 reacties

 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  Google USA cars Kevin Louter...maar eens..die is ook met diverse projecten bezig....een lust voor het oog...! en hij helpt ook graag andere hobbyisten met raad en onderdelen en reparatie / restauratie...ik rij overigens zelf een Opel Astra 1800 I automaat van 30 jaar oud , werkelijk een duveltje in een doosje...! een fijne mooie hobby , al word het ons soms wel moeilijk gemaakt door de overheid..! regeltjes....regeltjes....en nog eens regeltjesssssssss.
 • Pedro Kantor

  2 maanden geleden
  Mooie hobby! Oude auto's hebben nog zoveel karakter. In tegenstelling tot die lelijke aerodynamische druppels van nu die er allemaal hetzelfde uitzien.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.