Rhenenaar Erwin Storm woont dit weekend vanaf de grand stand de Grand Prix van Nederland in Zandvoort bij: en ook zijn Red Bull-Dodge maakt zijn opwachting in de badplaats.
Volledig scherm
PREMIUM
Rhenenaar Erwin Storm woont dit weekend vanaf de grand stand de Grand Prix van Nederland in Zandvoort bij: en ook zijn Red Bull-Dodge maakt zijn opwachting in de badplaats. © Raphael Drent

Van de fan tot de F1-fotograaf en de coureur: zij kunnen niet wáchten op Zandvoort-spektakel

RHENEN /EDE - Na vrije trainingen en de kwalificatie doven zondag de vijf rode lichten op het circuit van Zandvoort: het startsein van de eerste Grand Prix van Nederland in 36 jaar tijd. Raceadepten uit de regio - van superfans en fotografen tot coureurs - kunnen niet wachten. ,,De Grand Prix voor volle, oranjegekleurde tribunes wordt iets heel bijzonders en hopelijk onvergetelijk.”

2 reacties

  • Peter Driessen

    1 jaar geleden
    Wel een beetje jammer dat het miliue hieronder moet lijden, binnenkort is de schade onomkeerbaar. Kijk maar naar het laatste IPCC rapport.
  • petra damme

    1 jaar geleden
    zo jammer dat tv noord holland er geen aandacht aanbesteed met de TT altijd prachtige uitzendingen van TV Drente ik had het graag ook zo gezien