De boosterprik komt er aan.
Volledig scherm
PREMIUM
De boosterprik komt er aan. © Robin Utrecht

Veel animo voor boosterprik, maar ook: ‘Eerst zorgen voor voldoende vaccins in andere landen’

NIJMEGEN - Prikkers zijn er genoeg, mensen die de boosterprik willen ook. Maar boosterweigeraars zijn er ook. ,,Laten we alsjeblieft eerst zorgen dat er voldoende vaccins komen in alle landen waar er nog veel te weinig zijn.’’

47 reacties

 • Charles de Wit

  2 maanden geleden
  Pol Tja, daarom komen we er niet uit; denken dat je het beter weet. En verder; weet u of er een mogelijkheid is dat ibuprofen een reactie zou kunnen hebben met een recente vaccinatie? Dus niet meteen beledigd zijn om niks, maar eerst eens vragen waarom ze het vragen. Roelsteen Dat jij te dom bent om niet naar experts te luisteren is je eigen schuld. Iedereen weet dat politici nooit de (volle) waarheid vertellen, en de ontwikkelaars hebben altijd gezegd dat het nooit 100% zou werken. Opletten.
 • M Pol

  2 maanden geleden
  Ik ben een realist, en braaf mijn vaccinaties gehad. Het probleem is dat geloofwaardigheid lager ligt dan een bladluis. En is mijn mening, of andere het er nu mee eens zijn of niet, I really don't care. Maar mijn grens is bereikt, en stopt hier mijn medewerking. Ook vandaag in noem geen naam, maar ik koop een pakje ibuprofen, krijg eerste de wel bekende vraag. Bent u bekend met dit medicijn? Ja ben ik. Ohhh waarom slikt u het? Volgende was echt 300 stappen te ver, "Bent u wel gevaccineerd?
 • Joes Rolsteen

  2 maanden geleden
  Hoezo Boosterprik, 2 vaccinaties zouden toch voldoende zijn. Alles was goed uitgezocht. Ik geloof er niet meer in.
 • Charles de Wit

  2 maanden geleden
  En rijkers laat zijn echte kleuren weer zien. Denkt hij nou echt dat we niet de retoriek van derrie bidet zouden herkennen? Of is het toch die van hans janmaat, de vieze, vettige voorvader van het forum van demagogie? Ach ja, al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding.
 • Marcel Rijkers

  2 maanden geleden
  Charles wanneer wil je wakker worden? De actuele cijfers van de ziekenhuizen zijn geheel anders dan dat jij blijft herhalen, meer dan de helft in het ziekenhuis is momenteel gevaccineerd!! En de helft op de ic zijn “nieuwe Nederlands” dat zijn de feiten, dus stop nou eens met je wens denken!