Veel meer besmettingen dan in het buitenland, volle ic's, toch versoepelen: ‘Volkomen verkeerd signaal’

Terwijl het aantal nieuwe besmettingen verder stijgt en er meer coronapatiënten op de ic liggen dan op enig ander moment na de zomer, gaat het kabinet over tot versoepelingen. Niet iedereen vindt dat verantwoord. ‘Het is een volkomen verkeerd signaal.’

20 reacties

 • Jan Bergmans

  1 jaar geleden
  Charles probeert altijd alles om te draaien 😉😉 Wat een grappenmaker is het.
 • Charles Wit

  1 jaar geleden
  Wie worden er genoemd door de pro-plaag mafklappers? Figuren die geen virologen of epidemiologen zijn, die met charlatan Wakefield omgaan, waarvan hun oud werkgevers zich gedistantieerd hebben of gedwongen zijn met pensioen te gaan en een advocaat. Dat zijn GEEN experts, dat zijn figuren die hun titel misbruiken om geld af te troggelen van de onwetenden, jullie dus. En waarom zou ik weg moeten? Jullie willen niet meedoen met de maatschappij. Dan vertrek ook als jullie het hier niks vinden.
 • Pieter Zeeuw

  1 jaar geleden
  Heerlijk daar in NZ, het noorder of zuider eiland? Fijn zeeklimaat inmiddels aan het einde van de zomer, ja daar wil je wel zijn. Ook anders qua luchtvochtigheid en gelukkig niet zoveel dichtbevolkte gebieden en lekker windje langs de kust. Als je dat vergelijk met NL dan snap ik wel dat je naar NZ wil, zeker zo in de zomermaanden daar van januari tot en met april/mei.
 • Jan Bergmans

  1 jaar geleden
  Klopt Charl, al die mensen zitten er naast: Patholoog Frank van der Groot, Prof. Hamelink, Dr. Ir. Carla Peeters, Prof. Dr. T. Schetters, Neuroloog J. Bonte, Em. Hoogleraar P. Capel, Prof. Dr. S. Bhakdi, Em. Hoogleraar P. Frijters, Dr. R. Seldendijk, Chirurg R. Laurens, arts J. Vosters, advocaat R. Fuellmich en zo kun je nog een flink aantal commentaar blokjes vullen met mensen met deskundigheid die door de mainstream worden weggezet en gecensureerd. Waar zouden ze toch zo bang voor zijn?
 • Charles Wit

  1 jaar geleden
  Jan Bergmans/Peter Zeeuw Wil je soms zeggen dat het aantal besmettingen in NZ en Australië niet vele malen lager dan hier is, door de veel strengere maatregelen, waar het Redteam hier ook voor pleit, en waar door heel Europa door wetenschappers voor wordt gepleit? De enige die tegen is, is al bewezen fout te zitten en door zijn voormalige (want gepensioneerd) universiteit gedistantieerd. En dat van de anti-wetenschap wappies. Kom uit je bubbel.