Volledig scherm
Het balkon van de woning is afgeschermd met een wit doek. © DG

Verdachte aangehouden voor doden man in Cuijk

CUIJK - Een 28-jarige man uit Cuijk is maandagmiddag rond 16.30 uur aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de gewelddadige dood van een man uit Cuijk. Het slachtoffer werd zondagmiddag in zijn woning aan de Parallelweg gevonden. De politie meldt maandagavond dat meerdere aanhoudingen niet worden uitgesloten.

De politie doet nog onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer. Mogelijk gaat het om de bewoner van het huis aan de Parallelweg. Onderzoek van de politie leidde tot de aanhouding van de verdachte. De man zit voorlopig vast. In zijn woning wordt onderzoek gedaan door de politie.

Verontrust
Zondagmiddag meldde de familie van de bewoner zich bij de politie omdat ze al langere tijd niets meer van hem vernomen had. Agenten hebben na diverse malen aanbellen de deur geforceerd. In de woning troffen zij het lichaam van de man aan.

Technisch onderzoek
De politie heeft vervolgens een groot onderzoek opgestart. Daarbij werd technisch onderzoek verricht in de woning en aan het lichaam.

Politielinten
Maandagmiddag stond er nog een politieauto bij de woning. De politielinten zijn weg, er hangt alleen nog een wit doek voor het balkon. De parkeerplaats bij het station was gedeeltelijk afgesloten, maar is nu weer vrij. De politie heeft een Team Grootschalig Opsporing (TGO) opgericht. Er werken 20 rechercheurs aan de zaak.