Vrijdagmiddag begon een grote zoekactie naar de verdwenen Nijmegenaar in Het Blauwe Meertje in Weert, Limburg. Ondanks de inzet van veel hulpdiensten, verdronk de man.
Volledig scherm
PREMIUM
Vrijdagmiddag begon een grote zoekactie naar de verdwenen Nijmegenaar in Het Blauwe Meertje in Weert, Limburg. Ondanks de inzet van veel hulpdiensten, verdronk de man. © AS Media

Verdronken Nijmegenaar (22) zwom met een bal: ‘Ineens verdween hij’

WEERT/NIJMEGEN - De 22-jarige Nijmegenaar die gisteren verdronk in Weert, zwom met een bal in receatieplas het Blauwe Meertje. Daarbij ging hij ineens kopje onder, en verdween onder water. Dat zeggen getuigen van het drama.

  1. ‘Het was of ze ons voor het laatst wilde horen’
    PREMIUM

    ‘Het was of ze ons voor het laatst wilde horen’

    ,,Yvonne en ik kenden Ellen sinds 1990. Van alles hebben we met haar ondernomen. Met onze en haar kinderen zijn we naar pretparken geweest en samen op vakantie. Met Ellen hebben we veel gekaart. Maar wat ons vanaf het begin van onze vriendschap het meest bond, was muziek. Honderden concerten hebben we met haar bezocht en we gingen naar Pinkpop’’, zegt Arres Willemsen (59) uit Varsseveld over Ellen van Aken, de vriendin die hem en zijn partner Yvonne Duitshof (56) in december 2020 ontviel toen zij 51 jaar was.