Volledig scherm
SCH-trainer Carlo D. © Marc Pluim

'Verdwenen' trainer SCH in cel voor drugshandel

NIJMEGEN - Voetbalclub SCH zal het voorlopig zonder hoofdtrainer moeten doen.De 48-jarige trainer van de Nijmeegse derdeklasser zit momenteel vast op verdenking van drugshandel. Dat bevestigen politie en justitie.

De Nijmegenaar werd zo'n twee weken geleden opgepakt voor illegale hennepteelt. Donderdag verscheen hij voor de raadkamer van de rechtbank in Arnhem. Zijn voorlopige hechtenis werd met 90 dagen verlengd. De Nijmegenaar moet in januari voorkomen.

Stomverbaasd
Bij SCH werd stomverbaasd gereageerd toen de trainer plotsklaps niet kwam opdagen bij trainingen en wedstrijden en onbereikbaar bleek. Volgens zijn advocaat zit zijn cliënt in beperking. Dat betekent dat hij geen enkel contact met de buitenwereld mag hebben.

interim-trainer
De verdachte was aan zijn eerste seizoen bezig bij SCH. Hij trainde daarvoor Dve-Trajanus, waarmee hij in 2014 kampioen werd en naar de vierde klasse promoveerde. Als trainer nam hij een groot deel van de selectie mee naar SCH. De club heeft intussen Hachemi Chahaibi als interim-trainer aangesteld.

Live Voetbal

home logo Sparta RotterdamSPA
EINDE
0-1
VitesseVIT
away logo