De Havenkade. Appartementen aan de Waalhaven. De woontoren links staat er al.
Volledig scherm
PREMIUM
De Havenkade. Appartementen aan de Waalhaven. De woontoren links staat er al. © BPD Ontwikkeling BV

Vergeet Havana, dit is Manhattan aan de Waal

NIJMEGEN - Je beseft het nu misschien niet, maar net voorbij de Hezelpoort zal Nijmegen de komende jaren ingrijpend veranderen. Ruim duizend nieuwe inwoners kijken uit naar hun nieuwe plek met riant uitzicht.

23 reacties

 • Stijn Loogman

  1 maand geleden
  Op zo'n locatie een doodse plint toestaan. De vergelijking met Manhattan is dan ook ver te zoeken. Foei gemeente Nijmegen, slecht onderhandeld.
 • Marianne Heuvel

  12 maanden geleden
  Nou ik vind het echt zonde. En niet alle jongeren zitten te wachten op een appartement En tot slot Rebecca. Volgens mij loopt de verkoop best goed. Vsn de 27 waterwoningen zijn er al 20 verkocht. Ze zijn nu met de 3de face bezig.
 • rebecca langendoen

  12 maanden geleden
  Marianne ik denk dat jij het niet helemaal goed gelezen hebt dan. Ten eerste vlot de verkoop niet echt, ten tweede het belemmert totaal niet mijn uitzicht mijn uitzicht is aanzienlijk mooier en beter dan de bewoners v de uhhhhh watervilla's en idd mijn mening is nog steeds lekker bouwen zodat de jongeren ook kans hebben op de woningmarkt. In 2009 lag het plan er maar was er nog niks besloten. En zo mooi als ik nu woon ik ben een gelukkig mens niks te klagen
 • tgm beuningen

  12 maanden geleden
  "In torenwijken mis je als bewoner het contact met andere mensen dan je buren in dezelfde toren. En het waait er altijd." :-)
 • Carel van ‘t Zand

  12 maanden geleden
  Iedereen een huis met een tuin is geen oplossing meer in ons overbevolkte landje. Liever een paar woontorens dan die uitgestrekte betondorpen bij Lent.