Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Verhuurder henneploods in Hummelo dacht dat er oude auto’s stonden

HUMMELO – De eigenaar van een paar loodsen achter zijn huis in het buitengebied van Hummelo was er zelf ook beduusd van. Toen de politie er binnenviel zag hij in de door hem verhuurde ruimten niet de oude auto’s die hij er verwachtte, maar een grote bende. Die bende bleek een onttakelde hennepkwekerij te zijn, die volgens een latere berekening van de politie ruim 370.000 euro moet hebben opgebracht.

2 reacties

  • Elisa Jansen

    2 jaar geleden
    C den R is geen 69, maar 59. En C. den R. zit momenteel in voorlopige hechtenis als verdachte in een onderzoek naar synthetische drugs. Hij zit niet vast als veroordeelde.
  • Joris Driepinter

    2 jaar geleden
    Je moet in dit soort gevallen overgaan tot onteigeningen van onroerend goed, waarschijnlijk weten ze dan ineens precies wie hun huurder was... Uiteindelijk weet elk weldenkend mens dat als je een schuur verhuurd, dat er allerlei figuren op af komen, die merendeels contant willen betalen en ook niet moeilijk doen over een mooie borgsom... Of denken die verhuurders dat we achterlijk zijn ? En, als je al iets verhuurd, neem dat een regelmatige controle in het huurcontract op !