Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Verhuurder henneploods in Hummelo dacht dat er oude auto’s stonden

HUMMELO – De eigenaar van een paar loodsen achter zijn huis in het buitengebied van Hummelo was er zelf ook beduusd van. Toen de politie er binnenviel zag hij in de door hem verhuurde ruimten niet de oude auto’s die hij er verwachtte, maar een grote bende. Die bende bleek een onttakelde hennepkwekerij te zijn, die volgens een latere berekening van de politie ruim 370.000 euro moet hebben opgebracht.

2 reacties

 • Elisa Jansen

  2 maanden geleden
  C den R is geen 69, maar 59. En C. den R. zit momenteel in voorlopige hechtenis als verdachte in een onderzoek naar synthetische drugs. Hij zit niet vast als veroordeelde.
 • Joris Driepinter

  2 maanden geleden
  Je moet in dit soort gevallen overgaan tot onteigeningen van onroerend goed, waarschijnlijk weten ze dan ineens precies wie hun huurder was... Uiteindelijk weet elk weldenkend mens dat als je een schuur verhuurd, dat er allerlei figuren op af komen, die merendeels contant willen betalen en ook niet moeilijk doen over een mooie borgsom... Of denken die verhuurders dat we achterlijk zijn ? En, als je al iets verhuurd, neem dat een regelmatige controle in het huurcontract op !
 1. Gemengde reacties op horecabazen die coronapas controleren: 'Zouden meedoen aan verdeeldheid’

  Gemengde reacties op horecaba­zen die coronapas controle­ren: 'Zouden meedoen aan verdeeld­heid’

  Hoewel iedereen vanaf 13 jaar vanaf zaterdag een coronatoegangsbewijs bij zich moet hebben voor een bezoek aan een restaurant, theater, bioscoop of stadion, wordt daar niet altijd op gecontroleerd. ,,We zijn te klein om constant iemand bij de deur te hebben”, legt een Rotterdamse uitbater uit. Andere horecabazen die wél controleren, krijgen soms te maken met annuleringen en bedreigingen.