Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Verzekeraars profiteren van cyberaanvallen op mkb’ers, risico op miljoenen euro’s schade

ARNHEM/ NIJMEGEN - Verzekeraars profiteren van het toenemende aantal middelgrote en kleine bedrijven (mkb) dat slachtoffer is van gijzelsoftware. Ondernemers worden zich langzaam maar zeker bewust van de grote schade die een hacker kan aanrichten en sluiten daarom vaker een cyberverzekering af. Soms laten ze zich indekken voor miljoenen euro’s schade.

  1. Verbazing om Halloweenfeest in Toverland met duizenden bezoekers: ‘Niet uit te leggen aan horeca’
    PREMIUM

    Verbazing om Halloween­feest in Toverland met duizenden bezoekers: ‘Niet uit te leggen aan horeca’

    Toverland speelt met vuur door als enige pretpark van Nederland op grote schaal door te gaan met de drukbezochte halloweenavonden. Dat zegt viroloog Bert Niesters tegen deze site. Het pretpark in het Limburgse Sevenum heeft strenge maatregelen genomen om het griezelfestival zo veilig mogelijk te laten verlopen, maar volgens Niesters gaan corona en Halloween simpelweg niet samen. ,,Het virus is dol op dit soort entertainment.”
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.