De auto op de A325 bij Elst is uit de sloot gehaald. Twee inzittenden kwamen om het leven.
Volledig scherm
PREMIUM
De auto op de A325 bij Elst is uit de sloot gehaald. Twee inzittenden kwamen om het leven. © Persbureau Heitink

Vier fatale ongelukken in één weekend: zorgen over stijgend aantal doden in het verkeer

DRUTEN /KEKERDOM - Alleen al het voorbije weekeinde kwamen vier mensen in de regio om het leven in het verkeer. Afgelopen jaren stijgt het aantal verkeersdoden. Die tendens lijkt zich door te zetten, wat leidt tot bezorgdheid.

68 reacties

 • Hertog

  3 jaar geleden
  dat is dan toch de 'ikke' mentaliteit waar we het over hebben?!
 • Finette

  3 jaar geleden
  maar als je stil staat kun je toch snel even dat appje sturen, niet als je rijdt
 • Peters

  3 jaar geleden
  Verplichte chips in de wagens installerenDie ervoor zorgt dat je mobiel niet te gebruiken is in je wagen zolang je rijd en zodra je de motor uitzet het weer doet.Uitvinders sla U slag !
 • Piet

  3 jaar geleden
  Snelheid is niet de hoofdoorzaak. De hoofdoorzaak is niet opletten. Juist door dat getrut in Nederland letten ze niet op! Ik rijd al jarenlang tienduizenden snelwegkilometers per jaar op de Duitse Autobahn. Waar het rustig is en verantwoord kan met 180. Meer dan 30 jaar schadevrij. Als je fatsoenlijk doorrijdt met een snelheid waarbij je niet in slaap sukkelt, ga je niet zitten te appen en ben je veel alerter.
 • bertus1960

  3 jaar geleden
  Bestuurders van motorvoertuigen zouden b.v. om de vijf jaar een verplichte cursus moeten volgen"bewust autorijden",heb ik bij mijzelf ondekt,natuurlijk ben ik ook jonger geweest en reed tamelijk snel en roekeloos(gelukkig zonder noemenswaardige ongelukken) De meeste mensen denken,ik moet van A naar  B,het rijden wordt helemaal niet bij nagedacht,ze zijn te veel met andere dingen bezig,al is het alleen maar in hun hoofd,het auto rijden doet men te onbewust,terwijl de auto's veel sneller zijn geworden en het verkeer steeds drukker