Winnaar Jesper van der Wielen, Bruggenloop in 2012.
Volledig scherm
PREMIUM
Winnaar Jesper van der Wielen, Bruggenloop in 2012. © Gerard Verschooten

Vier Nijmeegse hardloopwedstrijden plots verdwenen, het inschrijfgeld ook: ‘Wat is er aan de hand?’

NIJMEGEN - Vier hardloopwedstrijden in en rondom Nijmegen zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. De deelnemers, die tot wel 60 euro betaalden voor startbewijzen, blijven vertwijfeld achter en ook de grootste sponsor is boos.

11 reacties

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 maand geleden
  paar duizend keer 60 euro, dat klinkt lekker............................
 • Tom Hond

  1 maand geleden
  Betalen om hard te mogen lopen knettergek,trimschoenen aan de deur achter je dicht gooien en rennen maar,gratis en voor niks des nood loop je 2 dagen non stop.HAHAHA betalen.
 • Janus Lange

  1 maand geleden
  Zelf ingeschreven voor de bruggen loop, uiteraard betaald Ineens bericht dat de organisatie zichzelf heeft opgeheven en de loop niet doorgaat Dat is het, daar moet je het meedoen Geen restitutie van inschrijfgeld, sterker nog er wordt met geen woord gerept over het geld Mooie inkomstenbron die blijkbaar ook nog legaal is, schande
 • Marleen Verstraeten

  1 maand geleden
  Oplichters herken je aan hun daden, ga dar geen domme smoesjes voor verzienn ewan tdaarmee stimuleer je ze om vooral dóór te gaan op die voet. Beloon geen slecht gedrag, want dan gaat het door, steeds erger, steeds verder, steeds meer.. en dán janken ze ineens waar die criminele golf van daan komt.. Were den beginne, dat is geen klapper als 'tsjakka!' maar het heeft wel meer waarheid. Helaas zijn mensen door de echt slechte tv programmas zo afgestompt dat ze liever een goede leugen horen.
 • H.E.M. Arts

  1 maand geleden
  Had de heer Carlos Baltus ook al gemeentelijke vergunningen voor de aangekondigde hardloopwedstrijden in 2022? De gemeente Nijmegen kan niet voor elke (hardloop)wedstrijd wegen in- en uitwaarts Nijmegen en o.a. in Nijmegen-Centrum afsluiten. Ik gun eenieder zijn feestje. Ik wil echter wel mijn huis kunnen verlaten en zonder al teveel omwegen me naar elders kunnen verplaatsen.