Politie op het Kelfkensbos tijdens de Vierdaagsefeesten.
Volledig scherm
PREMIUM
Politie op het Kelfkensbos tijdens de Vierdaagsefeesten. © Bert Beelen

‘Vieze hoer’ kreeg ze te horen, en toen ging het mis: 20-jarige krijgt klappen op Vierdaagsefeesten

NIJMEGEN - Dat vrouwen op de Vierdaagsefeesten, blijkens verschillende getuigenissen hierover, geregeld worden lastig gevallen, heeft de dochter van Walter Leensen uit Gendt letterlijk aan den lijve ondervonden. Een avond stappen eindigde bij het Hunnerpark in een ritje naar het ziekenhuis.

36 reacties

 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  Openbare dronkenschap is strafbaar.
 • Pat Straten

  2 maanden geleden
  Ons 30 jaar geleden ook overkomen op plein ‘44. Ook toen werd 1 van de meiden die bij onze groep was uitgescholden, tegen reactie uit onze groep en klappen ontvangen. Het grote verschil er is nu gelukkig veel meer aandacht voor en het zijn meer van dit soort gasten. Oorzaak, de ouders van tegenwoordig hebben nogal moeite de jongens wat discipline bij te brengen. Alles moet maar kunnen want ze hebben het zo lastig gehad tijdens Corona tijd. Erg makkelijk om naar de horeca of vierdaagse te wijzen.
 • D Dam

  2 maanden geleden
  Heb je weet het bewijs! Die hele vierdaagse skrappen!!! Belachelijk evenement wat niet meer van deze tijd is!
 • Riana Haaren

  2 maanden geleden
  Vreselijk. Sterkte voor het slachtoffer. Bij Matrix at the park moeten betere controles komen. Een limiet op de drankinname en drugstesten. In het geval van drugs de roes uitslapen in de cel.
 • guido de bree

  2 maanden geleden
  Het is helaas mijn zoon 4 jaar geleden ook overkomen. Heeft echt grote impact op hem gehad. Hielp een meisje uit de groep beschermen en ineens kreeg hij van 4 jongens klappen. Zo snel ze er waren waren zo ook weer verdwenen en geen camera’s op die plek. Aangifte had dus geen zin.