Terwijl Markus Schubert (blauw shirt) zich opricht , regent het bierglazen in de Euroborg.
Volledig scherm
PREMIUM
Terwijl Markus Schubert (blauw shirt) zich opricht , regent het bierglazen in de Euroborg. © ANP

Vitesse overleeft in Groningse brandhaard: ‘Met elf tegen negen hebben we niks laten zien’

GRONINGEN - Rode kaarten, hooliganisme, een keeper groggy, een pitch invasion en een tijdelijke staking. Het lelijkste gezicht van de voetbalsport was gisteravond te zien in de Euroborg. Bij de aanhang van FC Groningen sloegen de stoppen tegen Vitesse volledig door. De Arnhemse equipe bleef in de brandhaard uiteindelijk schadevrij en won: 0-1.

 1. Snelheidsduivel (22) reed met 193 over de snelweg en verwoestte leven van 24-jarige vrouw
  PREMIUM

  Snelheids­dui­vel (22) reed met 193 over de snelweg en verwoestte leven van 24-jarige vrouw

  Een gebroken rib, vijf gebroken ruggenwervels, gebroken nekwervel, gebroken sleutelbeen en een zware hersenschudding. Een 24-jarige vrouw uit de omgeving van Den Haag raakte zwaargewond nadat de 22-jarige K. van L. met 193 over de A58 scheurde en vervolgens achterop haar auto knalde. ,,In één keer ben ik alles verloren. Mijn studie, mijn toekomst, mijn alles. Waarom kon je niet gewoon rijden?”’
 2. LIVE | VS en EU willen extra sancties, grootste hulptransport uit Frankrijk onderweg
  OORLOG OEKRAÏNE

  LIVE | VS en EU willen extra sancties, grootste hulptrans­port uit Frankrijk onderweg

  De Russische regering heeft besloten geen algemeen uitreisverbod in te stellen voor weerbare mannen, oftewel mannen die geschikt zijn voor de strijdkrachten. Ondanks dat ze het land wel uit mogen, krijgen ze geen nieuw paspoort meer. Het uitreisverbod geldt wel voor mensen die al voor militaire dienst zijn opgeroepen en zich moeten melden, schrijven Russische media.Volg hier het nieuws over de ontwikkelingen in Oekraïne.