Volledig scherm
Screenshot van het optreden van Baggio Rocks. © RTL

Voice-talent Baggio cancelt verjaardagsfeest op last politie

RHENEN - Muzikant en deelnemer aan The voice of Holland Baggio Barf uit Rhenen heeft woensdag op stel en sprong een openbare uitnodiging voor zijn verjaardag, komende zondag, ingetrokken. De Rhenenaar wilde zijn fans bij hem thuis aan de Bantuinweg uitnodigen maar trok dat plan korte tijd later in op last van de politie in.

Baggio (19) viel recent op in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The voice met een eigen versie van een Abba-klassieker.

Onverantwoordelijk
Hij heeft een eigen fanclub. Volgens een bericht op de Facebook-pagina van Baggio waren in korte tijd zoveel reacties binnenkomen op de uitnodiging voor het 'open huis' dat 'de toestroom van mensen naar Rhenen onverantwoordelijk zou zijn'. De gemeente Rhenen bevestigt dit.

In 2012 was er een trend waarbij gebruikers van sociale media oproepen plaatsen voor zogenoemde 'Project X'-feesten. Die liepen enkele keren uit op een grote toestroom van mensen.

Baggio zingt bij The Blind Auditions van The voice of Holland het nummer "Does Your Mother Know" van ABBA. Hij kiest uiteindelijk voor Team Sanne. The voice of Holland is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Aflevering terugkijken? Check de officiële website: http://www.thevoiceofholland.com. ABONNEER voor meer video's: http://bit.ly/TVOHyoutube THE VOICE OF HOLLAND - SOCIAL MEDIA Facebook - http://www.facebook.com/thevoiceofholland Instagram - http://www.instagram.com/rtl_tvoh Twitter - http://www.twitter.com/rtl_tvoh OVER THE VOICE OF HOLLAND The voice of Holland is dé talentenjacht die iedere vrijdagavond vanaf 20.30 uur te zien is bij RTL 4. Bij deze show gaat het om écht talent. Alleen het beste van het beste is goed genoeg. De beste stem en de juiste mentaliteit, daar draait het om. The voice of Holland is op zoek naar iemand met grote klasse, met blijvende impact en een eigen geluid. De talenten worden tijdens The voice of Holland begeleid, gecoacht, gedrild en gesteund door Nederlandse topartiesten. Na een strenge voorselectie mag een klein aantal talenten een Blind Audition doen voor de coaches Waylon, Sanne Hans, Ali B en Guus Meeuwis. Talenten doen geen saaie auditie vanuit een lege ruimte, maar staan gelijk met een liveband op een écht podium. De coaches selecteren hoogstpersoonlijk de talenten die zij willen coachen en begeleiden op de weg naar een succesvolle zangcarrière.