Vraag naar ‘kindervuurwerk’ zeer groot: verkooppunten zien hun voorraad rap slinken

videoDe verkooppunten zijn schaars, maar de vraag naar vuurwerk lijkt dit jaar groter dan vorig jaar. Aanbieders van categorie 1 vuurwerk zien hun schappen dan ook in een rap tempo leegraken. ,,Wij zijn helemaal door onze voorraad heen.”

7 reacties

 • christiaan verdiesen

  4 maanden geleden
  nou Gijs jouw honden zijn vast het referentie kader voor alle honden. ik heb afgelopen 40 jaar 5 honden gehad maar moet zeggen dat ze wisselend met vuurwerk omgingen , maar ja dat waren dan de aanstellers natuurlijk die er onrustig van werden , nou Gijs heb weer een puppy , kijken of ik ook moet janken en klagen vanavond. fijne jaarwisseling
 • Gijs Eeps

  5 maanden geleden
  We zijn echt verworden tot een klagerig en jankerig volk. Ben het volledig eens met Harm, heb al jaren honden en die zijn nergens bang voor. Stel aanstellers!.
 • Andre Eggerding

  5 maanden geleden
  We leren kinderen een slechte gewoonte aan. Wat zijn we trots.
 • christiaan verdiesen

  5 maanden geleden
  Harm.... is echt een verbindende factor in deze maatschappij waar we nu zo'n behoefte aan hebben
 • Harm Kloppenburg

  5 maanden geleden
  Echt ongelooflijk die zure reacties over kindervuurwerk. Als je hond niet naar buiten durft door kindervuurwerk moet je misschien dat beest is opvoeden. Echt aanstellerij! Misschien is een hutje op de hei een goede optie voor de mensen die overal last van hebben!