Een vrachtwagen kan de Jacobaweg in het centrum van Oosterbeek niet opdraaien.
Volledig scherm
PREMIUM
Een vrachtwagen kan de Jacobaweg in het centrum van Oosterbeek niet opdraaien. © Persbureau Heitink

Vrachtwagens die zich vastrijden en wildplassende chauffeurs: ‘Je kunt niet steeds eigen rechter spelen’

De vrachtwagen op de Jacobaweg in hartje Oosterbeek kan geen kant op. Pas als de eigenaresse van de oranje auto zich na een uur meldt, kan hij weg. Volgens buurtbewoners gebeurt dit een paar keer per week. Ze maken zich zorgen om de verkeersveiligheid in hun straat en willen actie. 

15 reacties

 • A.P.M. Wolsink-Ebbers

  2 maanden geleden
  Als je al weet dat een plek slecht of niet bereikbaar is met zo'n grote vrachtwagen, dan ga je toch met een kleinere?
 • A I Anders

  2 maanden geleden
  @wim essink, Vrachtwagens zijn het probleem niet, maar de mensen die overal schijt aan hebben veroorzaken de problemen en ik kan daarover mee praten na mijn vele jaren als vrachtwagenchauffeur.
 • wim essink

  2 maanden geleden
  Let op volgende regel is geen vrachtwagens meer. Mensen willen alles thuis hebben maar niemand wil daar iets van vrachtwagens voor zien.
 • bernt tenissen

  2 maanden geleden
  De kentekenplaat van deze Fiat is door de redactie van deze krant helaas niet weggeblurd op de foto. Hoezo privacy ? Het is weliswaar op de openbare weg, maar het gaat specifiek om deze auto. Wellicht kan de politie met deze foto alsnog een bekeuring uitdelen ? Krijg bijna het gevoel dat er bewust zo slecht geparkeerd is.
 • Gerard van den Landen

  2 maanden geleden
  Gebrek aan handhaving! Ook in het centrum van Renkum rijden 'gewoon' auto's door de Dorpsstraat. Parkeren doen we bij gele lijnen of op de stoep. Auto's die -met hoge snelheid- tégen het verkeer in rijden en ga zo maar door. Handhaving zie je af en toe rondrijden maar die zijn dan te druk met hun mobieltje..... kijken niet eens naar buiten uit hun autootje.