Vrouw al 16 jaar in gevecht met verzekeraar na ‘foute diagnose' en doet nu aangifte

ongeluk in 2005Een voormalig neuroloog van het Nijmeegse ziekenhuis CWZ weigert een advies te herzien over een slachtoffer van een verkeersongeluk. De bestuurster is sinds het ongeval in 2005 arbeidsongeschikt, maar krijgt door het advies geen letselschade uitbetaald. Zij heeft nu aangifte gedaan tegen de neuroloog en het ziekenhuis.

8 reacties

 • Jeanne Berendrecht

  5 maanden geleden
  Het blijft moeilijk vechten tegen verzekeringsmaatschappijen maar vooral volhouden dan lukt het uiteindelijk wel
 • netty zweers

  5 maanden geleden
  "Zij komt uit Uden, maar gaat nu stappen ondernemen tegen het Nijmeegse CWZ ziekenhuis ". Wat is dat voor rare oorzaak/gevoel zin? Mensen uit Uden horen dit niet te doen, mensen uit Uden doen dit normaal nooit, mensen uit Uden zijn niet betrouwbaar? Ik verzin er maar even een paar
 • Janine Oosterink

  5 maanden geleden
  Ik wacht inmiddels ruim 20 jaar. Zonder behoorlijke voorschotten en hulp. Dit naar aanleiding van een auto-ongeval door een dronken automobilist. Alles is erkend, schade staat vast maar Aegon doet net alsof zn neus bloed.
 • Willie van Laar

  5 maanden geleden
  Waarom 16 jaar gewacht?
 • J. Larsen

  5 maanden geleden
  Ik wens mevrouw succes met het zoeken van rechtvaardigheid. Het is te hopen dat de rechtbanken(rechters) iets heeft geleerd van de toeslagenaffaire
 1. LIVE | Feyenoord en Mourinho scoren 100 procent in Europese finales, wie zet perfecte reeks voort in Tirana?

  LIVE | Feyenoord en Mourinho scoren 100 procent in Europese finales, wie zet perfecte reeks voort in Tirana?

  Feyenoord wil vanavond de finale van de nieuwe Conference League tegen AS Roma aangrijpen om de prijzenkast met een vierde Europese hoofdprijs te vullen. De club pakte in 1970 en 1974 al als eerste Nederlandse formatie de Europa Cup 1 en UEFA Cup. Twintig jaar geleden werd de UEFA Cup opnieuw gewonnen. Komt er weer een Europese bokaal bij? In dit liveblog warmen we je op voor de kraker van vanavond!