Directeur Gert Breeschoten van vuurwerkgroothandel Weco.
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Gert Breeschoten van vuurwerkgroothandel Weco. © Herman Stöver

Vuurwerkbranche voert druk op en begint met leveren aan winkels: ‘We gaan niet wachten op besluit vuurwerkverbod’

VEENENDAAL - Vuurwerkleveranciers zijn vandaag begonnen met de bevoorrading van de winkels die in de dagen voor oud en nieuw vuurwerk gaan verkopen. Ze willen zo voorkomen dat de coronacrisis misbruikt wordt om een vuurwerkverbod in te stellen.

27 reacties

 • petra damme

  2 maanden geleden
  vrolijkheid in deze tijd
 • Cor Kok

  2 maanden geleden
  Ach ja ik vlucht wel weer voor het vuurwerk geweld. Neem mijn hond en die van mijn dochter wel mee. Ik had stille hoop op een verbod, maar helaas, zal wel een flesje azijn gaan open trekken.
 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  Gaan we nu helemaal Noord Koreaanse toestanden krijgen....? niets mag...! maar alles moet wat er de laatste jaren aan regeltjes word bedacht.... want wat is er allemaal al niet verboden en veranderd aan oude tradities , gewoontes en cultuur....leven we nog wel in een vrij land...of worden we geleefd..! al zo veel is afgeschaft of aangepast ....laten we in ieder geval deze oud en nieuw jaar traditie in stand proberen te houden , ...geen mooier werk...dan vuurwerk...
 • Martin Reekers

  2 maanden geleden
  @M Zdn, wereldweid verbod? Dat moet je in China roepen waar bijna al het vuurwerk vandaan komt. Dan word je door 1,5 miljard Chinezen uitgelachen.
 • Vivian Hansen

  2 maanden geleden
  Henk, men gunt de ander het licht in de ogen juist wel. Geen oog- en handletsel, gewoon de straat op durven, niet stikkens benauwd door de vervuiling in de atmosfeer.