Volledig scherm
Kantorenpark de Gelderse Poort in Arnhem. © Hans Broekhuizen/DG

VVE: Haal die verkoopborden weg langs de A325

ARNHEM - Jeroen Maaskant van de vereniging van eigenaren van kantorenpark Gelders Poort wil dat de verkoopborden van makelaars plaatsmaken vooréén bord aan het begin van kantorenpark.Hij stoort zich mateloos aan de verrommeling op het bedrijventerrein langs de A325, tussen De Laar Oost en Elden.

„De leegstand op het kantorenpark is bovengemiddeld. Dan helpt het niet als alle makelaars overal hun borden plaatsen. Dat wekt de suggestie dat alle panden leeg zijn en dat is niet zo. Maar de borden sorteren ook nog eens weinig effect”, meent Maaskant.

Funda
„Als je als ondernemer op zoek bent naar een kantoor in Arnhem dan vind je wel iets op de funda's van deze wereld. Daarvoor ga je echt niet rondrijden door Arnhem. Die borden staan er alleen maar als reclame-object voor de makelaars.”

Keurmerk
Volgens Maaskant heeft het kantorenpark al veel gedaan om de leegstand terug te dringen. Zo kent het park een keurmerk veilig ondernemen, een horeca-gelegenheid in het Stikkerbuilding en heeft het bedrijvenpark een eigen website.