Waar heeft een gemeenteraad eigenlijk iets over te zeggen?

videoHet gaat in de lokale politiek lang niet altijd over asielzoekerscentra, grote industrieterreinen en fusies met andere gemeenten. Naast dit soort monsterdossiers besteedt een gemeenteraad een groot deel van haar tijd aan zaken als het plantsoen om de hoek, geld voor de voetbalclub of wie er een rollator krijgt.

14 reacties

 • JellBro

  3 jaar geleden
  Leuk,Ga je buiten met de kids voetballen, kun je 9 van 10 keer de schoentjes poetsen en als je nog meer pech hebt ook de broekjes gaan schoonmaken met al die poep.Er zijn poepveldjes, maar de bezitters zijn gewoon te lui om er heen te lopen.Gewoon schijten op de speelveldjes of waar het uitkomt.Dus als je GEEN hond of kat of ander huisdier hebt, NIET tot de elite behoort en ook niet links bent, mag je niet buitenkomen is hier de redenatie? Lekker bezig hoor.Dierenvriend = Kinderhater ? @Ronald  @GewoonDeWaarheid 
 • GewoonDeWaarheid

  3 jaar geleden
  Gewoon gaan stemmen en niet zeuren. Of laat je het over aan de links stemmers die het helemaal niet begrijpen en als een soort traditie stemmen op betreffende partij omdat opa en oma dat al deden?
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Beschermde vogels doden, duiven doden, volieres vernielen, vissen uit vijvers halen, etc..........en dan vinden onze katten liefhebbers het gek dan er zo nu en dan een paar “opgeruimd” worden........hou die beesten binnen of laat ze uit aan een lijn!O-ja dat is waar ook, uitlaten lijkt op verantwoording nemen en daar houdt de gemiddelde linkse hippie niet van.....
 • GewoonDeWaarheid

  3 jaar geleden
  Nee...die linkse elite met gemiddeld 1 kat per gezin...die vervolgens naar buiten worden gemikt. Hondenbelasting afschaffen of katten belasting invoeren. In alle andere gevallen, niet nuilen.
 • PaulStruik

  3 jaar geleden
  @Sansworld Lever ook geen kritiek maar geef aan waarom ik niet ga stemmen. Daarnaast implicieert verjonging niet dat alles en iedereen met goede kennis en ervaring eruit gaat. Die mensen heb je zeker nodig.@Peter Je hebt helemaal gelijk over deskundigheid. Aan het bedrijfsleven zeg ik ook niet maar stel ondernemers in staat om duurzame en innovatieve projecten op te zetten, neem als gemeente hier het voortouw in bedoel ik meer te zeggen.
 1. Eerste verjaardag coronapersconferentie: 'Boodschap van hoop'
  Play

  Eerste verjaardag coronapers­con­fe­ren­tie: 'Bood­schap van hoop'

 2. Van der Staaij: Ik vrees tweedeling door coronavaccinatie
  Play

  Van der Staaij: Ik vrees tweedeling door coronavac­ci­na­tie