Voormalige drummer Toontje Lager, Joost Witte, met de LP van “Stiekem Dansen”. Radiomakers zijn een actie gestart om het nummer ‘Stiekem met je gedanst’ hoger in de TOP 2000 te krijgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Voormalige drummer Toontje Lager, Joost Witte, met de LP van “Stiekem Dansen”. Radiomakers zijn een actie gestart om het nummer ‘Stiekem met je gedanst’ hoger in de TOP 2000 te krijgen. © Herman Stöver

Wageningers starten campagne voor hogere plek Toontje Lager in Top 2000: ‘Stem op de muzikale trots van onze stad’

WAGENINGEN - Het nummer Stiekem Gedanst van Toontje Lager verdient een hogere klassering in de Top 2000, vinden radiomakers Simon Vink en Leo Klep uit Wageningen. Zij roepen hun stadsgenoten daarom op om vanaf morgen te stemmen op de van origine Wageningse popgroep. Tot genoegen van Joost Witte, de voormalig drummer van de band. 

  1. LIVE | Protestactie Theater Kapsalon gaat door, geen bewijs booster voor gezonde kinderen volgens WHO
    CORONAVIRUS

    LIVE | Protestac­tie Theater Kapsalon gaat door, geen bewijs booster voor gezonde kinderen volgens WHO

    Onder meer burgemeesters Halsema (Amsterdam) en Bruls (Nijmegen) zullen morgen gaan handhaven bij de protestacties van de cultuursector. In Amsterdam zal de actie echter gewoon doorgaan, laten de initiatiefnemers weten. De helft van de ouders is niet van plan om hun kinderen (5-11 jaar) in te laten enten. Met bijna een kwart miljoen positieve tests kent Nederland een nieuw weekrecord. Tegelijkertijd blijft het aantal ziekenhuisopnames dalen in de afgelopen dagen. Volg alle ontwikkelingen rond het coronavirus in ons liveblog.