Volledig scherm
Genieten van de eerste sneeuwvlokjes. © Toby de Kort

Wakker worden in een witte wereld: app ons je sneeuwplaatjes

oproepDat is vrolijk wakker worden! Vannacht is de eerste sneeuw van dit najaar gevallen. Op de meeste plaatsen viel slechts een dun laagje, maar dat is toch meer dan genoeg voor een paar mooie winterse plaatjes. Hoe ziet jouw besneeuwde huis of tuin eruit? Stuur het naar ons op!

De mooiste foto's plaatsen we vandaag op onze site. Hoe stuur je je foto in? Gewoon via Whatsapp! Voor berichten zijn we bereikbaar via 06 1332 2268.

Wist je dat we je via Whatsapp ook dagelijks op de hoogte kunnen houden van belangrijk en leuk nieuws? Stuur DG AAN naar 06 1332 2268 om je aan te melden voor onze Whatsapp-service. 

Een foto mailen mag natuurlijk ook: online@gelderlander.nl

De sneeuw en ijzel hebben op sommige plaatsen ook tot ongemakken geleid. Vooral op de weg. Het KNMI heeft code geel afgekondigd. Hier lees je daar alles over. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Live Voetbal

home logo ADO Den HaagADO
EINDE
3-1
ExcelsiorEXC
away logo
home logo Willem IIWIL
EINDE
0-3
PSVPSV
away logo