Khalid Oubaha heeft steeds geroepen dat bij zijn horecazaken niet gecontroleerd gaat worden op de coronapas. De gemeente Nijmegen gaat zijn zaken sluiten als morgen blijkt dat hij voet bij stuk heeft gehouden.
Volledig scherm
PREMIUM
Khalid Oubaha heeft steeds geroepen dat bij zijn horecazaken niet gecontroleerd gaat worden op de coronapas. De gemeente Nijmegen gaat zijn zaken sluiten als morgen blijkt dat hij voet bij stuk heeft gehouden. © Paul Rapp

Wel of geen coronapas bij horecazaken Oubaha? Gemeente Nijmegen kondigt controle aan

NIJMEGEN - Controleurs van de gemeente Nijmegen gaan morgen waarschijnlijk meteen langs bij zaken van horecaondernemer Khalid Oubaha om te checken of hij zijn gasten wel gaat controleren op het hebben van een coronapas. Doet hij dat niet, dan worden de zaken meteen gesloten.

23 reacties

 • Tom Hond

  1 jaar geleden
  @Louis Jansen inderdaad even google welke horecagelegenheden een qr code toepassen want daar zien ze mij in iedergeval niet meer.
 • Louis Jansen

  1 jaar geleden
  Mij zien ze in iedergeval niet meer in zijn horecagelegenheden. Ff googelen en je weet welke bij hem horen.
 • erik schiltmans

  1 jaar geleden
  Vorig jaar maart riep ouboeba al dat hij van de zomer failliet zou gaan, toen na de zomer vervolgens de kerst niet te halen etc etc. Dit allemaal dankzij de regering. Dankzij diezelfde regering is er nog geen 1 tent van hem failliet. Ben benieuwd of hij zijn poot stijf houd.
 • M.H. Gerrits

  1 jaar geleden
  Niet meedoen? Sluiten dan maar!
 • Paul David

  1 jaar geleden
  Jaaaaaa, aanpakken die Oubaha en sluiten, voor onbepaalde tijd, van zijn tenten.