Khalid Oubaha heeft steeds geroepen dat bij zijn horecazaken niet gecontroleerd gaat worden op de coronapas. De gemeente Nijmegen gaat zijn zaken sluiten als morgen blijkt dat hij voet bij stuk heeft gehouden.
Volledig scherm
PREMIUM
Khalid Oubaha heeft steeds geroepen dat bij zijn horecazaken niet gecontroleerd gaat worden op de coronapas. De gemeente Nijmegen gaat zijn zaken sluiten als morgen blijkt dat hij voet bij stuk heeft gehouden. © Paul Rapp

Wel of geen coronapas bij horecazaken Oubaha? Gemeente Nijmegen kondigt controle aan

NIJMEGEN - Controleurs van de gemeente Nijmegen gaan morgen waarschijnlijk meteen langs bij zaken van horecaondernemer Khalid Oubaha om te checken of hij zijn gasten wel gaat controleren op het hebben van een coronapas. Doet hij dat niet, dan worden de zaken meteen gesloten.

26 reacties

 • Tom Hond

  1 maand geleden
  @Louis Jansen inderdaad even google welke horecagelegenheden een qr code toepassen want daar zien ze mij in iedergeval niet meer.
 • Louis Jansen

  1 maand geleden
  Mij zien ze in iedergeval niet meer in zijn horecagelegenheden. Ff googelen en je weet welke bij hem horen.
 • erik schiltmans

  1 maand geleden
  Vorig jaar maart riep ouboeba al dat hij van de zomer failliet zou gaan, toen na de zomer vervolgens de kerst niet te halen etc etc. Dit allemaal dankzij de regering. Dankzij diezelfde regering is er nog geen 1 tent van hem failliet. Ben benieuwd of hij zijn poot stijf houd.
 • Jan Willem Scholten

  1 maand geleden
  Ja die Oubaha hè? Wat denkt hij wel..iedereen weet toch inmiddels dat alleen gevaccineerden niet meer ziek kunnen worden en anderen niet meer kunnen besmetten? Opsluiten die kritische ondernemer! Goed weekend allemaal en laten we hopen dat Jos Verstappen binnenkort weer wint in Zandvoort.
 • M.H. Gerrits

  1 maand geleden
  Niet meedoen? Sluiten dan maar!
 1. Naomi droomt ervan voor de klas te staan: ‘Maar kan alleen aan de slag voor starterssalaris van 21-jarige...’
  PREMIUM
  opinie

  Naomi droomt ervan voor de klas te staan: ‘Maar kan alleen aan de slag voor starterssa­la­ris van 21-jarige...’

  Het lerarentekort loopt de komende jaren verder op, is de prognose. Om het vak aantrekkelijker te maken moeten leerkrachten en scholen ook eens naar zichzelf kijken, zegt Naomi Venus uit Apeldoorn die er al jaren van droomt leerkracht te worden. ,,Als een school al aan zij-instromers doet, mag die met al zijn ervaring aan de slag voor een starterssalaris van 21-jarigen...’’