Volledig scherm
Lancering dg.nl en apps. © DG

Welkom bezoeker!

Elke dag hebben we nieuws voor u. Wereldnieuws én nieuws uit uw eigen woonplaats. Vandaag hebben we nieuws uit eigen huis: onze website dg.nl en onze app zijn vernieuwd.

Kijkt u even mee:
Op dg.nl of in de app leest u het laatste nieuws uit uw gemeente, uit uw regio én uit de rest van de wereld. Dankzij een betere vormgeving zijn de site en de app toegankelijker. Meer foto’s en video’s brengen het nieuws dichterbij en geven de site en app een eigentijds gezicht dat goed past bij de Gelderlander van nu. Nieuw is dat u als gebruiker slechts één keer uw regio hoeft te kiezen en dit daarna telkens automatisch krijgt gepresenteerd. U ziet dan het laatste nieuws uit de door u geselecteerde regio in één overzicht. Dat werkt zo: 

Volledig scherm
Lancering dg.nl © DG

Nieuws uit uw buurt
Op de site kiest u in de navigatiebalk voor ‘Regio’, vervolgens kiest u voor een gebied. Bijvoorbeeld ‘Arnhem en omstreken’ of ‘De Vallei’. Eventueel kunt u via het submenu dat rechts in het scherm verschijnt nog wat dieper de verschillende gebieden in duiken. Bekijkt u dg.nl op uw mobiel, dan vindt u dit submenu onder ‘Net binnen’. De volgende keer dat u weer naar ‘Regio’ gaat, komt u direct op de pagina die u eerder selecteerde. Wilt u toch naar een andere pagina? Dan kunt u dat via de reguliere navigatie doen.

In de nieuws-apps werkt het iets anders. Bij de iPhone app bevindt zich de navigatie onderin. Tik op ‘Regio’ en u krijgt een keuzemenu met diverse gebieden te zien. Het gebied dat u daar kiest, ziet u voortaan altijd als u onderin op ‘Regio’ tikt. U kunt uw keuze veranderen door bovenin op de gekozen regio te tikken.

Op Android zit de keuze voor Regio bovenin de app. Tik op ‘Regio’ en u krijgt een keuzemenu met diverse gebieden te zien. Het gebied dat u daar kiest, ziet u voortaan altijd als u bovenin op ‘Regio’ tikt. U kunt uw keuze veranderen door eerst de Regio-naam zichtbaar te maken door naar boven te scrollen. Linksbovenin verschijnt de Regionaam, en door daar op te tikken verschijnt de lijst met alle Regio’s, zodat u een andere Regio kunt selecteren.

Volledig scherm
Lancering app De Gelderlander © DG

 Als abonnee hebt u natuurlijk onbeperkt toegang tot alle gedeelten van de site en app, inclusief de digitale krant. Die is altijd te vinden via krant.gelderlander.nl en via het menu helemaal bovenin de website.

Download de nieuwe app
Met de vernieuwing van de website heeft ook onze app een opfrisbeurt gekregen. We raden u aan de app bij te werken naar de nieuwste versie, want de huidige versie wordt niet meer bijgewerkt.

De nieuwe app heeft een vernieuwde en meer gebruiksvriendelijke vormgeving. De sterke onderdelen van de oude app zijn natuurlijk weer opgenomen in de nieuwe versie. Download nu de nieuwe versie in de Apple App Store (iOS) of de Google Play Store (Android).

Volledig scherm
Peter Jansen © DG

Vragen of opmerkingen?
Hebt u vragen? Op onze servicepagina’s krijgt u een overzicht van veelgestelde vragen en uiteraard staat onze klantenservice klaar om u te helpen. We horen graag wat u er van vindt. Op de site kunt u rechtsonder op de feedback-knop klikken en een reactie achterlaten.

Hartelijke groet, 
Peter Jansen 
Hoofdredacteur de Gelderlander