Drukte op de Posbank. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte op de Posbank. Foto ter illustratie. © Gerard Burgers

Weten of je fileloopt op de Posbank? Nieuwe kaart moet drukte in Gelderland nog preciezer weergeven

Wie in Gelderland eropuit wil, moet binnenkort nóg preciezer kunnen zien op welke populaire plekken het druk is. Een nieuwe digitale overzichtskaart, die om het kwartier wordt ververst, werkt met de gegevens van apps op mobiele telefoons.

6 reacties

 • AJ Friedhof

  8 maanden geleden
  je denkt toch werkelijk niet dat ik eerst ga kijken of het ergens druk is alvorens ik daarheen zou gaan???? kom, ik ga en sta waar ik wil! we worden steeds meer beperkt!
 • Johann Janssen

  8 maanden geleden
  zorg voor meer natuur en plant al die hectaren in die ze nu willen volleggen met glasplaten. aan natuur heeft mens en dier meer aan.
 • John Bluhmen

  8 maanden geleden
  Het is net als filemeldingen en je een alternatieve route neemt. En als je dan denkt dat je de enige slimmerik bent! Niet dus...
 • Erwin Damhuis

  8 maanden geleden
  Laten we vooral doorgaan met het neo liberale beleid puur gestoeld op economische groei. 1 miljoen woningen erbij. We moeten bouwen? Nee we/ze willen bouwen want de bevolking groeit. Voot 90% door arbeidsmigranten. Bewuste keuze dus en het zal alleen maar drukker gaan worden. Gezellig..En Rutte en consorten maar blijven doen alsof het ons allemaal overkomt..
 • Carel van ‘t Zand

  8 maanden geleden
  De drukte bewijst dat er grote behoefte is aan méér natuur.