Volledig scherm
Marije Groen en Michel Roels in hun nieuwe winkel in Wehl.

Wie een harp wil gaat naar de winkel van Marije en Michel in Wehl

WEHL - Ze begonnen als student bouwkunde, maar leiden inmiddels vanuit Wehl een internationale harpenhandel.Het verhaal van De Troubadour Harpen is het wonderlijke verhaal van Marije Groen (36) en Michel Roels (38).

Marije speelt al vanaf haar achtste harp. Tijdens haar studie bouwkunde in Delft kreeg ze verkering met Michel Roels.

Internationaal bedrijf
Vanuit de hobby van Marije om oude harpen op te knappen, ontstond De Troubadour Harpen, inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. De hoofdvestiging verhuisde vorige week naar Wehl.

Klantenkring
Marije en Michel hebben inmiddels een uitgebreide klantenkring, met daarinonder meer topharpisteLavinia Meijer.„Het harpwereldje is niet zo groot. Monderlinge reclame is heel belangrijk”, zegt Groen. „We beschikken over een aanstekelijk enthousiasme. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in relatief kleine harpen, die veel in folkmuziek gebruikt worden”, zegt Michel.

Buitenland
Ook uit het buitenland wisten en weten steeds meer mensen de zaak te vinden.„Van Zweden tot Rusland en Portugal komen mensen hier naartoe. Maar het gros van onze klanten komt uit de Benelux en Duitsland.”

Lees een uitgebreid interview met Marije Groen en Michel Roels in De Gelderlander van donderdag 14 oktober, als e-paper te dwonaloaden via krant.gelderlander.nl