Willemijn Pomper bladert in een oud familie-album. Haar vader zweeg over zijn jeugdtrauma's. Willemijn vertelt er maandag over bij de Veteranenlezing.
Volledig scherm
PREMIUM
Willemijn Pomper bladert in een oud familie-album. Haar vader zweeg over zijn jeugdtrauma's. Willemijn vertelt er maandag over bij de Veteranenlezing. © RodneyPhotography

Willemijn Pomper vertelt vandaag haar vaders oorlogsverhaal tijdens de Veteranenlezing: ‘Praten over de oorlog deden we niet’

WAGENINGEN/SOESTERBERG - ,,Oorlog houdt niet op bij de eerste generatie.” De vader van Willemijn Pomper (41) overleefde als kind de kampen in voormalig Nederlands-Indië en zweeg over zijn oorlogstrauma’s. ,,De volgende generatie krijgt het klappen van de zweep mee”, aldus zijn dochter die vandaag een van de sprekers is bij de landelijke Veteranenlezing.

0 reacties

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    3

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?