Willibrord Frequin, een vlegel aan het einde van een moeizaam leven: ‘Ik dacht echt: nu ga ik dood’

VIDEOOud-journalist Willibrord Frequin (80) is ernstig ziek. Over zijn leven schreef Fons de Poel een boek. ,,Ik heb een bewogen leven gehad”, vertelt Frequin.

9 reacties

 • Jaap van den Esschert

  4 maanden geleden
  Mooi en aangrijpend verhaal over Willibrord Wens hem nog een fijne tijd , samen met zijn vrouw toe . Ga het boek beslist lezen .
 • Anne Hofman

  4 maanden geleden
  Mooi artikel over Willibrord …..het boek lijkt me ook interessant…..ik heb hem 2 keer ontmoet bij zijn vader thuis daar was ik …hofdame ….gezellige tijd gehad met de andere collega s Willibrord kwam vaak op bezoek bij zijn vader ….ok vond hem daar eerder verlegen dan brutaal Ik hoop dat hij nog een goede tijd tegemoet gaat ….en wens hem en zijn vrouw het allerbeste
 • Theo Derksen

  4 maanden geleden
  Heel erg vervelend en een aangrijpend verhaal. Een aantal mensen heeft blijkbaar goede herinneringen aan de contacten met Willibrord Frequin. Toch zijn er ook mensen die er een minder goed gevoel aan hebben overgehouden, zo ook ondergetekende. Hierbij wil ik het laten. Sterkte Willibrord.
 • Geert kolks

  4 maanden geleden
  Ken hem nog goed als Prins Carnaval ( Willibrord 1e ) van de Berggeiten Berg en Dal. Veel mee gedronken en gelachen. Prachtige kerel. Veel sterkte gewenst. Hou je haaks.
 • Tony Peters

  4 maanden geleden
  Grandiose kerel. Vaak beschimpt, maar het kwam altijd recht uit zijn hart. Ik kijk nog met enige regelmaat zijn interviews op YouTube. Prachtige tv. Willibrord, ik hoop dat je nog net iets langer hebt dan wat je verwacht. Geniet van elke seconde. Al het goede is je gegund!