Aanleg van het warmtenet in Arnhem. Archieffoto
Volledig scherm
PREMIUM
Aanleg van het warmtenet in Arnhem. Archieffoto © Nuon/Jorrit Lousberg

Wonen in een huis dat is aangesloten op het warmtenet, maar tóch last krijgen van de stijgende gasprijs: ‘Maar we hebben geen gas!’

Ook bewoners die hun huis verwarmen via een warmtenet krijgen waarschijnlijk last van de fors stijgende gasprijs. Ze krijgen hun warmte van alternatieve bronnen, maar de tarieven zijn wel gekoppeld aan de gasprijs. 

25 reacties

 • R Zanden

  11 maanden geleden
  Heb je aardgas. LAAT JE NIET AFSLUITEN om stadsverwarming te nemen.
 • Eelco

  1 jaar geleden
  ik heb de termostaat gewoon op 15 graden staan dag nacht zomer winter en stook lekker bij met mijn pelletkachel als het nodig is ik betaal 80 euro per maand en krijg nog geld terug op jaarbasis laat me eigen niet bedonderen, trek wel een truitje aan en de uiteraard de kachel
 • Jessica Berends

  1 jaar geleden
  Zojuist bericht op het Noorse VG ( de grootste krant daar) dat je vannacht geld toe gaat krijgen als je alsjeblieft maar stroom gebruikt. Hier in Zweden is het ook goedkoop nu. Succes in Nederland met het totale wanbeleid daar!
 • Harrie Derks

  1 jaar geleden
  Energie transitie wordt vooral betaald uit belasting op fossiel wat nog steeds de belangrijkste bron is, dus die prijzen zijn communicerende vaten, gaat echt niet goedkoper worden, wel duurder.
 • Mark Pier

  1 jaar geleden
  Blij met mijn pelletkachel !
 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”