Drukte bij een pompstation in Elten, net over de Duitse grens. Archieffoto.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte bij een pompstation in Elten, net over de Duitse grens. Archieffoto. © theo kock persfotografie

Zelfs pomphouder buiten grensstreek moet vrezen voor Duitslandgangers: benzineprijs daalt spectaculair bij oosterburen

PRIJSVERLAGING DUITSLANDZelfs pomphouders buiten de grensstreek dreigen geraakt te worden door de kelderende benzineprijs in Duitsland. De vrees is dat tankstations tot vele tientallen kilometers van de grens klandizie verliezen.

44 reacties

 • Alex Wijn

  4 weken geleden
  Het lijkt bijna erop dat voor benzine-forenzen met dit soort artikelen reclame gemaakt wordt. Voor het milieu zijn 200km ommetje alles andere als zinvol. Ik weiger hieraan mee te doen. Is ook tijdsverspilling.
 • Heino Johannes Theodorus Bohmer

  4 weken geleden
  Sta hier ook stil mee bij Dodenherdenking '' Nooit mag dit vergeten worden Aldus Femke Halsema En ik weet nog goed wat me vader zei Zegt Andre van Duin , Dat zal allemaal wel verder,maar Nederland is groter dan Amsterdam of Den Haag Rotterdam etc Hier in het Oosten gaan de mensen graag naar Duitsland toe en daar hoor je niks over met Doden herdenking Laten we elkaar te vergeven zei de pastoor eens in de kerk Daar heeft die gelijk in
 • Johann Janssen

  4 weken geleden
  wat een gedram weer. ga gewoon naar duitsland. doe je boodschappen en ga tanken. de roverheid vraagt hier toch om omdat zij ver van de realiteit afstaan. het zou beter zijn massaal enkele dagen geen boodschapen en benzine te halen hier in dit land. eens zien hoe snel die lieden daar in den haag van hun troon duvelen.
 • Jan Willems

  4 weken geleden
  Helemaal eens met Marjan Hutten! Oprutte!!!
 • A Bulten

  4 weken geleden
  Beste Marjan, we spreken nog maar niet of juist wel over de verloedering van onze streektaal. Door hun moeten we ineens Nederlands spreken terwijl zij hun meegenomen streektaal blijven spreken.