Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Ziekenhuizen stappen woest naar de rechter omdat extra ic-bedden niet worden vergoed door minister

Ziekenhuizen zijn woest op minister Tamara van Ark van Medische Zorg, omdat die de extra ic-bedden voor coronapatiënten niet wil vergoeden. Ze hebben een rechtszaak aangespannen, om de minister via de rechter te dwingen alsnog met miljoenen over de brug te komen.

24 reacties

 • Dr. Prof. de Betweter

  2 weken geleden
  Woorden schieten te kort.
 • Gertjan Verriet

  2 weken geleden
  Het wordt tijd dat er ingegrepen wordt. Door wie ik weet het niet.! Wat ik wel weet is dat de zorg compleet is wegbezuinigd. En dat zorg verzekeringen uitmaken wat er betaald wordt. Is al jaren zo maar het loopt de spuigaten uit nu. Zorgpremie p.m is onbetaalbaar geworden. En wat krijgen we er voir terug.?? Alles is naar klo.. geholpen en wij mogen op de blaren zitten. Pfff.
 • Gunter Weitze

  2 weken geleden
  Wanneer het overgrote deel van de Nederlanders eindelijk eens begrijpt dat machthebbers in Den Haag en Brussel haar aartsvijanden zijn die Nederland en de bevolking totaal kapot willen maken en daarbij over lijken gaan, is het allang te laat. En dan nòg zullen velen over hun armoede en ellende zeggen: "We hebben het nog zo goed..."
 • netty meelen

  2 weken geleden
  KENNIS@ VVD rechts? Das war einmal!! Beter opletten "Kennis".
 • Opa

  2 weken geleden
  Zoveelste minister die er een.potje van maakt, en een MP die geen verantwoordelijkheid neemt. Dat mensen nog stemmen op deze mensen laat zien dat corona ook de hersenen aantast. Wordt wakker,want deze regering doet het voor zichzelf en niet voor het volk.
 1. Belgisch stel overvallen in hun flat van 5,5 miljoen euro aan Costa del Sol, drie beveiligers opgepakt

  Belgisch stel overvallen in hun flat van 5,5 miljoen euro aan Costa del Sol, drie beveili­gers opgepakt

  De Spaanse politie heeft drie overvallers opgepakt die een Belgisch koppel hebben beroofd en vastgebonden. Dat gebeurde in hun luxeflat van 5,5 miljoen euro, in een van de meest exclusieve resorts aan de Costa del Sol. Het koppel werd ’s nachts, terwijl ze in bed lagen, verrast door drie gewapende mannen. Nadat een bewaker de politie waarschuwde, vonden die het koppel gekneveld terug op het dak.
 1. Collega's brengen zieke agent Harry (62) een laatste groet
  Play

  Collega's brengen zieke agent Harry (62) een laatste groet

 2. A15 dwars door Helhoek: buurtbewoners blijven in spanning
  Play

  A15 dwars door Helhoek: buurtbewo­ners blijven in spanning