Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Ziekenhuizen stappen woest naar de rechter omdat extra ic-bedden niet worden vergoed door minister

Ziekenhuizen zijn woest op minister Tamara van Ark van Medische Zorg, omdat die de extra ic-bedden voor coronapatiënten niet wil vergoeden. Ze hebben een rechtszaak aangespannen, om de minister via de rechter te dwingen alsnog met miljoenen over de brug te komen.

23 reacties

 • Dr. Prof. de Betweter

  2 jaar geleden
  Woorden schieten te kort.
 • Gerrie Baals

  2 jaar geleden
  Het wordt tijd dat er ingegrepen wordt. Door wie ik weet het niet.! Wat ik wel weet is dat de zorg compleet is wegbezuinigd. En dat zorg verzekeringen uitmaken wat er betaald wordt. Is al jaren zo maar het loopt de spuigaten uit nu. Zorgpremie p.m is onbetaalbaar geworden. En wat krijgen we er voir terug.?? Alles is naar klo.. geholpen en wij mogen op de blaren zitten. Pfff.
 • Gunter Weitze

  2 jaar geleden
  Wanneer het overgrote deel van de Nederlanders eindelijk eens begrijpt dat machthebbers in Den Haag en Brussel haar aartsvijanden zijn die Nederland en de bevolking totaal kapot willen maken en daarbij over lijken gaan, is het allang te laat. En dan nòg zullen velen over hun armoede en ellende zeggen: "We hebben het nog zo goed..."
 • netty meelen

  2 jaar geleden
  KENNIS@ VVD rechts? Das war einmal!! Beter opletten "Kennis".
 • Marc Putje

  2 jaar geleden
  Antonius, is dat zo? Dit kabinet heeft niet om een Corona-pandemie gevraagd. Neem eens een kijkje over de grenzen, loopt het daar allemaal lekker en soepel? Daarbij het huidige kabinet heeft onze Economie doen floreren, totdat die verekte pandemie kwam. Beetje makkelijk om alles af te schuiven op een kabinet.