Bij een ernstig ongeluk in Brummen overleden er dinsdag twee mensen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij een ernstig ongeluk in Brummen overleden er dinsdag twee mensen. © Luciano De Graaf

Zóveel ongelukken in korte tijd, dat vraagt om onderzoek: ‘Heel belangrijk om te kijken hoe ze ontstaan’

NIJMEGEN - Verkeerspsycholoog Gerard Tertoolen pleit voor een intensief onderzoek naar het grote aantal ongevallen in de laatste weken. ,,Ik heb geen professionele gegevens, maar het lijken meer ongelukken te zijn dan normaal in deze periode", zegt Tertoolen. ,,Ik denk dat het heel belangrijk is om te kijken hoe die zijn ontstaan. Misschien gebeurt dat wel te weinig.”

26 reacties

 • peter schön.

  2 jaar geleden
  Gewoon patienten onderzoeken op spikeproteinen echte autopsies,zoals het hoort,anders blijft het allemaal speculatie en gepraat in de ruimte
 • Liz Wolters

  2 jaar geleden
  Ja, en op het voetbalveld is het ook raak al maanden. De een na de ander valt om. Ik denk dat er gekeken mag worden naar vaccidents, vaccinatieschade. Naast dat er meer agressie op de weg is lijkt mij dit een onderzoek meer dan waard.
 • t. kuiper

  2 jaar geleden
  Belangrijk om te onderzoeken.!👌 Geeft vaccinatie neurologische storingen/afwijkingen/beperkingen??? 👉🏼Zoveel zo buitengewoon veel in korte tijd.?
 • Folker

  2 jaar geleden
  Dat vraagt om onderzoek. Dat is kop op het artikel van de Gelderlander. In de reacties van diverse lezers is het wel duidelijk. Veel chauffeurs, met name van witte busjes, wie de schoen past trekt hem maar aan, zijn meer bezig met, jagen, bumperkleven, telefoneren, of weet ik met wat nog meer. Maar, helaas niet met hun werk het uitvoeren van sturen gewoon chauffeurswerk. Opletten hoe hard rijdt ik, hoe hard mag ik hier rijden en wat gebeurt er voor me. Participeren noemen ze dat geloof.
 • Ceciel Buijser

  2 jaar geleden
  Meneer de psych doet er goed aan om niet te speculeren over mogelijke corona-gerelateerde frustraties van de mensen waardoor er meer ongelukken gebeuren. Niet echt een wetenschappelijk verantwoorde aanname, als je het mij vraagt. Zelf zit ik wild achter het stuur als ik in de verkeerde rij bij de supermarkt heb gestaan. Mijn buurman heeft dat als hij de lotto niet gewonnen heeft. Mijn broer als hij in de hondenpoep heeft gestaan. Kortom, zo lust ik er nog wel een paar.