Een voorleeswedstrijd, archieffoto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een voorleeswedstrijd, archieffoto ter illustratie. © Kees Martens/DCI Media

De ouders kwamen boos op me af: ‘Ons kind heeft niet gewonnen omdat ze een hoofddoek draagt: discriminatie’

columnIk reis door het land om voorleeswedstrijden te presenteren. De hemel zij dank dat alles weer door kan gaan na de coronajaren.

12 reacties

 • Peter Veenman

  2 weken geleden
  Dus omdat narcisten een probleem hebben met dat hun of hun kinderen niet winnen en ze met woorden schermen waar ze geen weet van hebben is het meteen de schuld van de 'lange tenen cultuur' met hun woke en cancel gedrag... Omdenken is ook denken zeg ik dan maar. Zeer slecht geschreven column.
 • Dirk Brinkman

  2 weken geleden
  Iedereen die schreeuwt dat er bewust gediscrimineert word vergeet het belangrijkste , discriminatie begint bij jezelf. Iedereen is mens met goede en slechte eigenschappen , maar om alleen anderen op slechte ejgenschappen te wijzen vergeet je , je eigen eigenschappen te noemen
 • Edward Comrie

  2 weken geleden
  Ik herken dit. Een aantal jaren geleden had onze vereniging noodgedwongen een ledenstop. Dit was voor iedereen vervelend. Toen een meisje met een donkere huidskleur zich aanmelde werd ik beschuldigd van discriminatie. Dit roept heel ver en je kunt het niet uitleggen.
 • Diny V d Laak

  2 weken geleden
  De mensheid is gek aan het worden. Hou toch op met die idioterie om alles maar dan ook alles eerst af te moeten wegen voordat je iets doet of zegt.
 • M. v.d. Kaa

  2 weken geleden
  @karla, jij vindt de grapjes ongepast, ik vind dat soms ook. Echter, humor is niet langs een meetlat te leggen. Dus is het enige juiste als je er bij bent vriendelijk aangeven dat jij dat grapje niet leuk vindt. Verder sluit ik mij toch aan bij de columniste, we slaan echt een beetje door.