Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Airfryer echt veel gezonder dan frituur? Dit zeggen de experts

Koken & etenBereid je je snacks in een airfryer of toch liever in een friteuse? En is die airfryer nou echt gezonder? Experts zetten de verschillen op een rij. ‘Bereid je een snack in de airfryer, dan is de smaak wél anders.’

8 reacties

 • N.H.W. Boekhorst

  2 maanden geleden
  Misschien bedoelt Richy wel de schijf van vijf.
 • richy vervuurt

  2 maanden geleden
  Doe het niet met niet voorgebakken friet want de olie die je nodig hebt komt van het voor bakken in olie mooie praatjes maar je lichaam heeft een beetje plantaardige olie nodig zie schaal van 5.
 • G. te Grotenhuis

  2 maanden geleden
  Er wordt alleen niet vermeld HOE de frietjes zijn voorgebakken . En dat is interessant want de olie komt uit het zelfde land .....
 • Jeroen Franssen

  2 maanden geleden
  Mooi stukje marketing die airfryer, het is namelijk een compleet nutteloos apparaat. Ja je hebt 3 ml minder vet in je frietjes zitten, phoe wat een winst zeg. Die miniscule winst is direct weg zodra je die enorme klodder mayonaise die je op je bord gooit (80%vet!!).
 • Jessica Berends

  2 maanden geleden
  De enige reden om olie op de aardappelen te doen is als je rauwe aardappelen gebruikt in plaats van voorgebakken friet. De uitspraken van Iris Groenenberg doen me denken aan mensen die eerst het servies afwassen voor ze het in de vaatwasser zetten.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.