Albert Heijn waarschuwt voor biologisch diksap appel met glasschilfers
Albert Heijn heeft woensdagavond een veiligheidswaarschuwing uitgedaan voor het product AH biologisch diksap appel 750ml. Door een mogelijke productiefout kunnen er glasschilfers van de bovenrand loskomen en in het sap terechtkomen.
Delen per e-mail
Volgens het bedrijf gaat het om producten met de houdbaarheidsdata 31-08-2022, 30-09-2022 en 31-10-2022.
Er is besloten om de producten in kwestie uit voorzorg per direct uit de schappen te halen. Een mogelijke productiefout kan ervoor zorgen dat glasschilfers van de bovenrand in het product vallen.
Albert Heijn verzoekt iedereen om de flesjes met die data niet te drinken en terug te brengen naar de winkel. De supermarkt geeft het aankoopbedrag dan terug, een bonnetje is niet nodig.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Columns Ellen Willems
Vergeet nooit het aardbeienijs
‘Augurkenijs. Spicey lemon of wat dacht je van saffraanijs.” De kok kan niet koken voor gasten. En juist die gasten verwennen met gerechten, mist hij enorm. Koken doe je niet om rijk te worden. Echt lekker koken vraagt creativiteit, optimaal gebruik van zintuigen. Maar bovenal passie voor smaak. -
PREMIUMVraag het ons
Dit is waarom erwtensoep zo gezond is
Ons panel van deskundigen beantwoordt al je persoonlijke vragen. Over lijf en leden, hart en ziel. Ook een vraag? Mail naar zo@dpgmedia.nl. Vandaag beantwoord voedingsdeskundige Monica Mars de vraag hoe het zit met de voedingswaarde van snert. -
Servies van ‘milieuvriendelijk’ bamboe uit de handel vanwege gevaarlijke gifstoffen
Serviesgoed van bamboe en melaminekunststof, zoals bekers die voor ‘to go’ worden gebruikt, mag niet meer worden verkocht. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt dat het servies gifstoffen afgeeft wanneer het in contact komt met warmte. Dat kan leiden tot maagirritatie. Vooral voor kleine kinderen is deze stof gevaarlijk. -
Janny van der Heijden onderzoekt de smaak van Nederland: wie eet nog de Hollandse pot?
Zes weken trekt Janny van der Heijden door het land om te achterhalen hoe Nederland eet. Vandaag eet ze de Hollandse pot en daar is zij dol op. Vooral vanwege één ingrediënt dat daarbij hoort: de aardappel. -
Wat Eten We Vandaag: Romige pasta met kipfilet in parmaham
De combinatie van pasta en kip is altijd goed! In dit recept is de pasta heerlijk romig door de toevoeging van roomkaas. De kip heeft een lekkere twist doordat deze is gewikkeld in parmaham. Deze heerlijke pasta staat binnen no-time op tafel.
-
PREMIUM
Kokos, lijnzaad, of ‘gewoon’ olijf: zo kies je de juiste olie voor jouw gerecht
Olie geeft gerechten smaak, een knapperig laagje en bindt dressings. Maar wanneer pak je olijfolie en wanneer zonnebloemolie? Culinair journalist Laura de Grave maakt je wegwijs. -
Wat Eten We Vandaag: Brabantse worstenbroodjes met een twist
Alaaf! Als je bekend bent met Brabant dan ken je de worstenbroodjes vast ook wel. De broodjes kun je kant-en-klaar kopen en even opwarmen in de oven, maar hoe leuk om ze eens zelf te maken? De worstenbroodjes krijgen een twist door de broodjes af te toppen met sesam- en maanzaad. -
Koningin Máxima is megafan van deze zeewierburger (en hij ligt nu bij de Albert Heijn)
Europa lijkt al overtuigd van de oer-Hollandse culinaire uitvinding van Mark Kulsdom en Lisette Kreischer en zelfs koningin Máxima is fan. Voor de liefhebbers in Nederland is er goed nieuws: vanaf deze week is de The Dutch Weed Burger ook te vinden in de schappen van Albert Heijn.