Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant Loetje in Nijmegen. © Paul Rapp

Biefstuk bij Loetje is goed, maar verder...

over de tongNIJMEGEN - Loetje staat bekend om de biefstukken. De ossenhaas ligt nu ook in Nijmegen puik in de jus, maar verder hoef je weinig liefde op het bord te verwachten.

De biefstukken liggen altijd in de jus en je krijgt veel brood om te soppen. Een helder verhaal van onze serveerster, die we de hele avond bij haar voornaam mogen roepen. 

Zij en haar collega’s lopen in uptempo door de zaak, waarin iedereen een eigen wijk heeft. Efficiënt geregeld en ik vermoed dat we snel wat te eten hebben.

Het Amsterdamse biefstukenrestaurant Loetje opende deze zomer de vijftiende vestiging, aan de Waalhaven in Nijmegen. Bij binnenkomst oogt het gezellig, met gedempt licht, veel hout en een grote bar. Een beetje het gevoel alsof we in een bruin eetcafé zijn beland, maar dan zonder de charme van het doorleefde van een oude kroeg. Maar het is prima zitten aan de ronde tafels met een rieten dakje als lamp.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.