PREMIUM
Bitterballen en bier bonden ons, maar de wekelijkse borrel op vrijdag dreigt uit te sterven
Koken & EtenZeker sinds corona wordt er op vrijdag veel thuisgewerkt in Nederland. Met als gevolg: de opkomst van de DoMiBo. ,,Vooral voor de zakelijke markt is de donderdag een populaire borreldag.’’
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Mijn bevalling
Doete is verloskundige en heeft een ‘droombevalling’: ‘Ik voelde dat ik al op 9 centimeter zat’
Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Verloskundige Doete Reitsma (33) wist zeker dat ze in het ziekenhuis wilde bevallen, tot ze zwanger werd. -
PREMIUMKoken & Eten
Diëtist over lightproducten zoals sojamelk: 'Als je scheutje neemt, maakt het amper uit’
Van heel wat voedingsmiddelen zijn light varianten te vinden. Maar wat is ‘light’ en is het een gezondere keuze? Diëtiste Sanne Mouha vergelijkt 10 populaire light producten met de originele variant. ,,Light zegt niet alles over een product: soms bevat het minder vet, maar wel meer suiker.’’ -
PREMIUM
Dreigt vrijdagmiddagborrel te verdwijnen? ‘Hoop dat de rechter zich erover uitspreekt’
Het is de plek waar aan het einde van de week lief en leed wordt besproken: de vrijdagmiddagborrel. Dreigt het informele samenzijn met collega’s te verdwijnen, nu ondernemers in Apeldoorn te horen krijgen dat het bij wet verboden is? ,,Ik hoop dat de rechter zich erover uitspreekt.” -
PREMIUM
Nederlanders over Duitsland: ‘Waag het niet in een grotere auto dan die van je baas rond te rijden’
Hoe goed kennen we onze oosterburen eigenlijk? Een zeer geoorloofde vraag aan de vooravond van de Bondsdagverkiezingen in Duitsland en nu er grote politieke veranderingen op komst lijken. Hoog tijd voor een rondgang langs allerhande Duitslandkenners, om meer te weten te komen over dit ogenschijnlijke gründliche en pünktliche volk. -
Wat Eten We Vandaag: Crèmebrûléetaart
Wie houdt er nou niet van een crème brûlée als dessert? Kenmerkend is de zachte, romige binnenkant en de knapperige gekarameliseerde suikerlaag. Ditmaal maken we er taart van.
-
PREMIUMKoken & Eten
Zo houd je je messen het handigst scherp (met bonustip voor je kartelmes)
Met twee, hooguit drie goede koksmessen kun je een heel kokend leven voort. Maar dan moet je ze wel goed verzorgen. Hoe doe je dat? -
-
-
Met video4
Dit is nu de meest verkochte autokleur ter wereld
Chemieconcern BASF heeft uitgezocht wat wereldwijd de populairste exterieurkleuren van nieuwe auto’s zijn. De verrassing is dat er steeds meer bijzondere kleuren bijkomen, zoals bijvoorbeeld ‘violet’. Bij de top 3 is het al jaren stuivertje wisselen tussen zwart, wit en grijs. -
Koken & Eten
Eten voor onder 2,50 euro: met deze 5 recepten lukt dat moeiteloos
Lekker koken zonder dat je geld meteen op is? Het kan. Eatertainment geeft vijf budgetgerechten die allemaal minder dan 2,50 euro kosten.