Bliep bliep, smakelijk eten: in dit Nederlandse restaurant bedienen de robots

Koken & etenJames die je welkom heet, Amy die je vast een drankje brengt en Aker die vervolgens het eten aan tafel serveert. Wie straks bij restaurant Dadawan in Eindhoven gaat eten hoeft bij deze drie medewerkers in ieder geval geen anderhalve meter afstand te houden want het zijn robots.

 1. Met het recept voor de Tex Mex mc² Burger creëer je de zomer op je broodje!
  De Vegetarische Slager

  Met het recept voor de Tex Mex mc² Burger creëer je de zomer op je broodje!

  De zomer op een broodje! Verse guacamole en ‘pico de gallo’ geven een heerlijcke frisheid aan de gegrilde mc² Burger. De crunch van nachochips maakt je burger helemaal af. Vegetarisch of vegan barbecueën voelt voor veel thuischefs als een uitdaging. Want hoe schotel je die klassieke barbecuebeleving voor als je dierlijk vlees achterwege laat? Maak kennis met het vleesch van De Vegetarische Slager; meat to please you!
 2. Met deze Kipstuckjes Saté wordt het in jouw tuin een culinair feest!
  De Vegetarische Slager

  Met deze Kipstuck­jes Saté wordt het in jouw tuin een culinair feest!

  Een Nederlandse BBQ-klassieker! Met Kipstuckjes van De Vegetarische Slager, zelfgemaakte satésaus en een flinke lik vuur, wordt het in jouw achtertuin een culinair feest. Vegetarisch of vegan barbecueën voelt voor veel thuischefs als een uitdaging. Want hoe schotel je die klassieke barbecuebeleving voor als je dierlijk vlees achterwege laat? Maak kennis met het vleesch van De Vegetarische Slager; meat to please you!
 1. Ontdek een klassieke smaakcombo uit de Deep South van de USA met het Louisiana Bofkipburger recept
  De Vegetarische Slager

  Ontdek een klassieke smaakcombo uit de Deep South van de USA met het Louisiana Bofkipbur­ger recept

  Met deze burger zetten we je grill pas echt in vuur en vlam! Een klassieke smaackcombo uit de Deep South van de USA, The Vegetarian Butcher style. Vegetarisch of vegan barbecueën voelt voor veel thuischefs als een uitdaging. Want hoe schotel je die klassieke barbecuebeleving voor als je dierlijk vlees achterwege laat? Maak kennis met het vleesch van De Vegetarische Slager; meat to please you!