Sterrenchef Mario de Ridder bedacht een eigen lijn met zijn favoriete producten en diepvriesmaaltijden- en soepen voor thuis. Foto: Frank de Roo
Volledig scherm
PREMIUM
Sterrenchef Mario de Ridder bedacht een eigen lijn met zijn favoriete producten en diepvriesmaaltijden- en soepen voor thuis. Foto: Frank de Roo © Frank de Roo


Met de diepvriesmaaltijden van deze sterrenchef maak je indruk op (onaangekondigd) bezoek

De Pollepel ThuisSterrenchef Mario Ridder van restaurant Joelia heeft in coronatijd iets nieuws bedacht: diepvriesmaaltijden voor thuis. Handig voor luie thuiskoks en harde werkers. En voor wie indruk wil maken op onaangekondigd bezoek.

  1. Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’
    PREMIUM

    Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’

    Of de kaas nou stinkt, rot, het zuur van maden bevatten, keihard of juist zacht is, de komende tien jaar verrast de Rotterdamse wijnbar Walsjérôt haar gasten elke week met een nieuwe kaas uit alle uithoeken van de wereld. Dat is de belofte van eigenaar Jelle Stelpstra die zijn vorige week voltooide kaascursus met zijn klanten wil delen. ,,Kazen zijn vaak oude producten met een verhaal.’’