François Geurds presenteert de champagnebier-oliebol met bladgoud.
Volledig scherm
François Geurds presenteert de champagnebier-oliebol met bladgoud. © Merel Waalder

Chef-kok François Geurds steunt Rotterdamse daklozen met gouden oliebollen en een feestmaal

Koken & EtenKoken voor daklozen is tweesterrenchef François Geurds niet vreemd, maar dit jaar staat er wel iets heel bijzonders op het menu. Al vier jaar organiseert Geurds speciale evenementen, van barbecues tot diners, om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor daklozen in Rotterdam. Deze keer pakt hij uit met een kerstmaaltijd én speciale gouden champagnebier-oliebollen.

  1. Recept van de Dag: Hasselback patatas bravas met kabeljauw
    Play

    Recept van de Dag: Hasselback patatas bravas met kabeljauw

  2. Recept van de Dag: Fried chicken en coleslaw
    Play

    Recept van de Dag: Fried chicken en coleslaw