Volledig scherm
PREMIUM
Nicole van Breenen van De Reehorst met tosti 30: mozzarella, salami, tomaat en pesto. © Marnix Schmidt

De Reehorst heeft 34 verschillende tosti’s: eentje met pindakaas-ui of toch liever met bitterballen?

Bij café-restaurant De Reehorst in Woerden prijken maar liefst 34 verschillende tosti’s op de menukaart. Van de traditionele variant met ham en kaas tot een tosti met brie, zalm en ui. 

Het idee om een uitgebreide tostikaart te beginnen ontstond jaren geleden uit een grapje. ,,We hadden er maar drie op de kaart staan toen ik een artikel las over een horecagelegenheid die dertig verschillende varianten van iets op de menukaart had’’, vertelt eigenaresse Nicole van Breenen. Haar man Meijndert, die de keuken bestiert, zei meteen: ‘Oh, dat kunnen wij ook, maar dan met tosti’s.’

  1. ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’
    Video

    ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’

    De passie spat er vanaf als je met Tess Posthumus praat over cocktails. Ze vertelt enthousiast over het vinden van de juiste mix tussen alcohol, kruiden en fruit. Of over welk glas en welke garnering je het beste kunt gebruiken. Laat het maar aan de Amsterdamse (30) over, ze is niet voor niets de beste vrouwelijke bartender ter wereld. De favoriete cocktailrecepten van Tess zijn verwerkt in haar nieuwe boek Masterclass: Cocktails.