Deze chocolade trends zijn de droom van iedere chocoholic
Sommige mensen kunnen het bij een klein stukje chocolade houden. Anderen eten meteen de hele reep op. Ben jij ook een ‘chocoholic’? Dan gaat je hart vast sneller kloppen van elke chocolade trend die op je pad komt. Wij hebben er een aantal voor je op een rij gezet, waarbij het water je in de mond loopt.
Ferrero Rocher bar
Ferrero Rocher staat bekend om de heerlijke hazelnootvulling en krokante buitenlaag. Nu krijgt het chocolaatje zijn eigen pop-up bar in Londen. Je krijgt verschillende desserts voorgeschoteld waarmee je laag voor laag door de Ferrero Rocher gaat. De pop-up bar is open voor twee weken en het is zeker een bezoekje naar Londen waard!
Nutella Christmas Bakery
Nutella opent op 20 december een eigen winkel in Amsterdam waar je gratis koekjes kunt bakken. Het is voor het eerst dat Nutella een winkel opent in Nederland. Nutella biedt met de Christmas Bakery de gelegenheid om met elkaar in een stijlvolle, inspirerende en gezellige omgeving kerstkoekjes te bakken, als leuke activiteit met familie en vrienden tijdens de kerstvakantie. Inschrijven voor het bakken kan via de Facebookpagina van Nutella Christmas Bakery.
Tony's Sinterklaasletter
We kennen Tony’s Chocolonely natuurlijk allemaal van de opvallende smaakcombinaties. Speciaal voor Sinterklaas lanceerde Tony’s de chocoladeletter in 2016. Ook dit jaar liggen de letters weer in de schappen. Je hoeft tijdens de feestdagen dus geen afstand te doen van je favoriete chocolademerk.
Oreo lasagne
Deze chocoladebom overtreft al je verwachtingen. Een lasagne gemaakt van Oreo koekjes. Dit is toch wel even wat anders dan het traditionele Italiaanse gerecht. De Oreo lasagne wordt gemaakt in laagjes net als een lasagne. Het ziet er misselijkmakend lekker uit!
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
2
Waarom je niet te hard moet werken voor je op vakantie gaat
Gedragspsycholoog Chantal van der Leest bekijkt onze gedragingen op de werkvloer: wie of wat bepaalt onze dagelijkse beslissingen? Vandaag: voorpret. -
Koken & eten
Moet je echt 2 liter water drinken als het erg heet is?
Het wordt heet komende dagen. Dat betekent dat we de waarschuwing krijgen om ‘voldoende’ te drinken. Maar hoeveel is dat eigenlijk? -
PREMIUMover de tong
Eetkamer Lamens in Ede is een plezierige plek met stevige porties en een lieve bediening
In het centrum van Ede zoeken we wat gezelligheid. Dat is te vinden bij Eetkamer Lamens, waar een lieve bediening je vlot een bord eten brengt. -
PREMIUMKoken & Eten
Ook zo gek op drop? In deze fabriek worden er elke dag 2,5 miljoen gemaakt
Nergens in de wereld worden zoveel dropjes gegeten als in Nederland. En in hartje Nijkerk, aan de Westkadijk, worden al bijna zeventig jaar de Harlekijntjes gemaakt. Dag in dag uit vliegen er 2,5 miljoen van de lopende band. -
PREMIUM
Goedkoper op vakantie met een hybride die sneller laadt? Zo (on)zinnig is dat
Steeds meer plug-in hybrides hebben een CCS-laadpoort, waarmee je tussendoor sneller kunt laden en – in theorie – veel meer op stroom kunt rijden. Kun je daarmee echt brandstof (en geld) besparen door onderweg zoveel mogelijk te ‘stekkeren’? We nemen de proef op de som richting Zuid-Frankrijk.
-
Koken & eten
Waarom er van een volle pan aardappelen zo weinig puree overblijft, en waarom dat niet erg is
In Nederland zijn we echte aardappeleters. We eten ze gekookt, gebakken, gefrituurd en gepureerd. Bij het pureren blijft er in de pan echter niet zoveel over van die grote hoeveelheid aardappelen die je had gekocht. Hoe kan dat? En hoe lang en welke aardappel moet je prakken? -
PREMIUM
Nóóit meer Big Mac, Rusland stort zich op eigen burger met friet: ‘Een historische dag’
Vaarwel Big Mac, hallo Dubbele Burger! In Rusland zijn zondag de eerste fastfoodrestaurants geopend die McDonald’s moeten doen vergeten. -
Energierekening
Ruud is van de variabele contracten: ‘Met de huidige energieprijzen pakt dat wat minder uit’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Ruud Koot (60) uit Amersfoort.